Siirry sisältöön

Poikkeamo

Poikkeamosta saat Laurean tutkinto-, polku ja vaihto-opiskelijana helposti apua erilaisiin yleisiin opiskeluun ja opiskeluhyvinvointiin liittyviin asioihin.

Read about Popup guidance in English.

Tarjoamme tietoa, neuvontaa, tukea ja ohjausta yleisissä opintoihin ja opiskeluhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä tutkinto-, polku- ja vaihto-opiskelijoille. Voit kääntyä puoleemme erityisesti silloin, jos kysymys ei liity tiettyyn koulutusalaan, vaan opiskeluun yleisesti. Voit varata keskusteluajan kanssamme TEAMsiin täältä. Käytäthän ajanvarauksessa Laurean sähköpostiosoitettasi.

Sinulla on nimetty opettajatuutori sekä opintopäällikkö tukenaan, joilla on päävastuu opintojesi ohjauksesta. Poikkeamossa keskitymme ensi- ja kevytohjaukseen varmistaen, että löydät tarvitsemasi tiedon ja avun ja että saat hoidetuksi opintoihisi liittyviä asioita silloinkin, kun et hetkellisesti opettajatuutoriasi tavoita. Teamsissä ruudunjaolla on helppo katsoa ohjeita ja järjestelmiä yhdessä.

Tule siis käymään matalalla kynnyksellä sillä asialla, mikä juuri sillä hetkellä on mielessäsi. Asiasi voi liittyä esimerkiksi opintoihin, ajankäyttöön, Pakin toimintoihin tai oppimisvaikeuksiin varatessasi ajan erityisopettajalta. Opiskeluhyvinvoinnin asioissa keskitymme opiskelukykyyn liittyviin peruskysymyksiin. Terveysalan osaamista meillä ei ole eli mielenterveysasioissa ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin.

Emme pidä asiakasrekisteriä tapaamisissa käydyistä keskusteluista, mutta kirjaamme ylös keskustelunaiheita yleisellä tasolla toiminnan kehittämiseksi.

Lisäksi järjestämme erilaisia työpajoja, infoja sekä webinaareja opintojen etenemisen ja opiskeluhyvinvoinnin tueksi sekä vertaisryhmätoimintaa.

Lue lisää opiskelijaintrasta.

 

Valokuva, jossa Poikkeamon henkilöstöä

Kuvassa Poikkeamon henkilöstöä syksyltä 2022.