Siirry sisältöön

Lohjan kampus

Lohjan kampus on muuttanut kesällä 2019 kauppakeskus Lohen tiloihin. Tämä luo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kumppanuuksiin sekä yhteistyöhön muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Yhteystiedot 

Vihdinkatu 1
08100 Lohja 

 

Aukioloajat

Poikkeuaukiolo: 16.3.2020 lukien toistaiseksi kampus suljettu

Pääovi auki

ma-pe klo 7.30-18
Lauantaisin kun on opetusta klo 8.00-16.00

Lauantai-aukiolot keväälä 2020:
11.1., 25.1., 8.2., 15.2., 22.2., 7.3., 21.3., 28.3., 4.4. ja 18.4.

Korkeakouluisännät/Info

(09) 8868 7888
isannat.lohja@laurea.fi

Opintotoimisto

(09) 8868 7800
lohja.info@laurea.fi
Opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

liblohja@laurea.fi

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Lohjan kampuksen pysäköintialue sijaitsee Väinämöisenkadun päässä vasemmalla puolella olevalla hiekkaparkkipaikalla. Pysäköintialueella on opiskelijoille, henkilökunnalle ja vieraille rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, joihin tarvitaan erillinen pysäköintilupa. Pysäköintiluvan saa Lohjan Laurean infosta. Lähistöllä on jonkin verran lyhytaikaisia kiekko- ja maksullisia parkkipaikkoja. 

Kampukselle on hyvät bussiyhteydet pääkaupunkiseudulta. Lähimmät pysäkit ovat Suurlohjankadulla ja Kauppakadulla.  

Kampukselle pääsee esteettömästi pääovesta. Kampus sijaitsee Kauppakeskus Lohen toisessa kerroksessa, jonne pääsee hissillä esteettömästi. Laurean tiloissa on myös WC liikuntaesteisille.

Koulutukset

Lohjan kampuksella voi opiskella liiketaloutta. Yrityslabra tarjoaa vaihtoehtoisen tavan opiskeluun. Opiskelijat tekevät alueen yritysten ja muiden yhteisöjen tilaamia kehittämisprojekteja alueen yrityksille ja muille yhteisöille yhteistyössä heidän asiantuntijoittensa kanssa. Lue lisää liiketalouden koulutuksesta.

Kansainvälisesti v. 2016 auditoitu sosionomikoulutus vastaa parhaillaan menossa olevaan SOTE- ja maakuntauudistuksen haasteisiin. Lue lisää sosionomikoulutuksesta.

Terveystori on Lohjan kampuksen sairaanhoitajatutkinnon oppimis- ja tki-ympäristö. Se koostuu laboraatio- ja simulaatioympäristöstä, missä opiskelija kehittää potilaan hoitamisen taitoja todentuntuisessa ympäristössä. Virtuaaliympäristö mahdollistaa aikaan ja paikkaan sitomattoman opiskelun. Lue lisää sairaanhoitajakoulutuksesta.