Siirry sisältöön

Leppävaaran kampus

Laurean Leppävaaran kampuksella voit opiskella tradenomiksi tai restonomiksi. Tutkinnon voit suorittaa joko suomeksi tai englanniksi. Tradenomiopinnoissa voit erikoistua liiketalouteen, IT:hen tai turvallisuuteen ja riskienhallintaan. Opetus on ammatillista korkeakoulutusta ja sitä toteutetaan yhdessä työelämän toimijoiden kanssa. Alueen yrityksille ja muille toimijoille tarjoamme mahdollisuuden kehittää toimintaansa sekä erilaisten kehittämishankkeiden että henkilöstökoulutuksen avulla.

Tutustu kampuksen koulutuksiin ja hae meille!

Opetusravintola BarLaurea

BarLaureassa suositaan kestävää kehitystä sekä luomu- ja lähiruokaa. Ravintola Flown ruokalistasuunnittelussa keskitytään suomalaisiin pientuottajien raaka-aineisiin. Oppimisympäristönä Flown tarkoitus on mahdollistaa innovatiivisuus inspiroimalla opiskelijoita kehittämistoimintaan ideasta toteutukseen käytännön tasolla.


Lue lisää BarLaureasta

Palvelumuotoilun koulutuksia

Palvelumuotoilun yksipäiväiset koulutukset on suunnattu jokaiselle, joka kehittää työssään uusia tuotteita, toimintoja tai palveluita. Nämä koulutukset sopivat hyvin myös kaikille esimiehille ja johtotasossa toimiville, koska ne soveltuvat yhteiskehittämällä johtamiseen.


Lue lisää