Siirry sisältöön

Opiskelu avoimessa AMK:ssa

  • Opinnot ovat avoimia kaikille opiskelusta kiinnostuneille ilman pohjakoulutus- tai ikävaatimuksia.
  • Opintotarjonnassa on maksuttomia ja maksullisia opintoja lähes kaikista Laurean koulutuksista.
  • Opintoja on tarjolla keväällä, kesällä ja syksyllä. Lisäksi tarjolla on ympäri vuoden avoinna olevia opintoja.
  • Ilmoittautuminen opinnoille tapahtuu Laurea Smart verkkokaupan kautta (pois lukien polkuopinnot).
  • Maksulliset opinnot maksetaan opintopisteiden mukaan. Yhden opintopisteen hinta on 15 euroa. 
  • Laureasta tavoiteajassa valmistuneille opiskelijoille opinnot ovat maksuttomia neljän seuraavan lukukauden ajan valmistumisesta.
  • Laurean tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua Laurean avoimen AMK:n opinnoille.

Avoimen AMK:n opintotarjonta

Laurean avoimessa AMK:ssa voit opiskella korkeakoulutasoisia kursseja ja kurssikokonaisuuksia. Lisäksi voit tähdätä kohti tutkinto-opintoja polkuopintojen kautta.

Yksittäiset kurssit ovat maksullisia ja maksuttomia kursseja AMK- ja YAMK-tasoisina. Kurssit ovat laajuudeltaan 1-10 opintopistettä. Kursseja on tarjolla lähes kaikista koulutusohjelmistamme.

Maksuttomat verkkokurssit opiskellaan itsenäisesti ja omaan tahtiin verkko-oppimisalustalla. Ilmoittautuminen kursseille on joustavaa ja voit aloittaa kurssin opiskelun silloin, kun sinulle sopii. Verkkokurssit ovat laajuudeltaan 1-5 opintopistettä.

Osaajakoulutukset ovat työelämälähtöisiä laajempia kurssipaketteja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tietyn työelämäosaamisen kehittämiseen. Laajuudeltaan ne ovat 10-60 opintopistettä. 

Kurkistuskurssit ovat maksuttomia verkkokursseja, joilla voi tutustua ammattikorkeakouluopintoihin. Kurkistuskurssit on suunnattu erityisesti lukiolaisille ja toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Laajuudeltaan kurssit ovat 1-5 opintopistettä. 

Polkuopinnot ovat 60 opintopisteen (AMK) tai 30 opintopisteen (YAMK) laajuinen kokonaisuus, jonka suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaun kautta. 

 

Yhteystiedot

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä avoimen AMK:n tiimiimme!


Ota yhteyttä