https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=26<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Leppavaara.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Leppävaaran kampus

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Leppävaaran kampus on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Kampus sijaitsee lähellä Kehä I:n ja Turuntien solmukohtaa.  Julkisista kulkuvälineistä Leppävaaran kampukselle pääsee helpoiten lähijunalla. Leppävaaraan pääsee myös linja-autoilla ja esimerkiksi Jokerilinja 550 kulkee myös Kehä I:llä. Leppävaaran juna-asema sekä bussiterminaali sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.
Leppävaaran kampuksella on vieraille ja henkilökunnalle varattuja merkittyjä parkkipaikkoja Kelloseppäkoulun takana, pääoven vieressä sekä kampuksen takana Reebok-Areenan puoleisen katoksen alla. Laurealle varattuja paikkoja saa käyttää korkeakouluisänniltä saatavan lupalapun kanssa. 
Opiskelijat ja vieraat voivat käyttää Leppävaaran urheilupuiston parkkipaikkaa vapaasti ja Reebok-Areenan parkkipaikkaa pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Pääoven edessä on kolme inva-parkkipaikkaa. Kampukselle pääsee esteettömästi katutasosta pääovesta ja kahdesta sisäänkäynnistä 0-kerroksen B-portaasta. Kampuksen B-portaassa on hissi, jolla pääsee kaikkiin kerroksiin. Yksi inva-WC sijaitsee 1-kerroksessa pääaulan yhteydessä ja kaksi pohjakerroksessa BarLaurean sisäänkäynnin yhteydessä.
Kampuksen aukiolo ja yhteyshenkilön yhteystieto

Koulutukset

Leppävaaran kampuksella voi suorittaa alemmat ammattikorkeakoulututkinnon seuraavissa koulutuksissa:
• Liiketalouden koulutus
• Degree Programme in Service Business Management
• Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
• Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship
• Tietojenkäsittelyn koulutus
• Degree Programme in Business Information Technology
• Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus
• Degree Programme in Safety, Security and Risk Management

Kaikkia aloja opiskellaan suomeksi ja englanniksi. Leppävaarassa on ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi paljon vaihto-oppilaita, ja siksi kampuksella on kansainvälinen tunnelma.


Leppävaaran kampuksella voi suorittaa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon seuraavissa koulutuksissa:

Oppimisympäristöt ja palvelut kampuksella

 Laureassa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI) on integroitu osaksi korkeakouluopetusta. Leppävaaran kampuksen oppimisympäristöissä toteutetaan kehittämisprojekteja yhdessä opiskelijoiden, henkilökunnan, yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden voimin.

Kansainvälisessä tutkimus- ja kehittämistoiminnassa nousevat esiin erityisesti palveluliiketoimintaan ja turvallisuuteen liittyvät oppimisympäristöt, joita Leppävaaran kampuksella on useita ja jotka vuosittain myös tarjoavat harjoittelupaikan noin neljällekymmenelle suomalaiselle ja kansainväliselle tutkimusharjoittelijalle.

BarLaurea on innovatiivinen oppimisympäristö ja palveluiden kehittämiskeskus. Leppävaaran kampukselta löytyvät kattavat ravintola- ja tapahtumapalvelut.  BarLaurea koostuu lounasravintolasta, kahvilasta, á la carte -ravintolasta sekä kokous- ja aulapalveluista. BarLaurean toiminta integroituu opintojaksoille, ja sen palveluiden tuottamisessa opiskelijat ovat keskiössä. Lounasravintolasta saa lounaan opiskelijahintaan Kelan ateriatukikorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä.

Laurea Events on Laurean oma tapahtumatoimisto, joka tuottaa tapahtumia sekä Laurean sisällä että ulkopuolisille asiakkaille.  Laurea Events järjestää yhteistyössä opiskelijoiden kanssa kansainvälisiä seminaareja, kongresseja, virkistyspäiviä, juhlia ja markkinointitapahtumia. Laurea Events tukee myös opiskelijoiden tapahtumapalveluihin liittyvää osaamista, jota tarvitaan koulutusalasta riippumatta.
 
Laurean kirjastolla on Leppävaarassa toimipiste, joka on keskittynyt opetettavien alojen tieteelliseen ja ammattikirjallisuuteen.

 

 

Yhteystiedot 

Vanha maantie 9, 02650 Espoo

Aukioloajat

Pääovi auki ma-pe klo 7.30–19.00

Opiskeluun liittyvät asiat:
Opintotoimisto
(09) 8868 7400
leppavaara.info@laurea.fi
Opintotoimistojen aukioloajat

Toimitilaan ja kiinteistöön liittyvät asiat, lähetysten vastaanotto ja asiakaspalvelu:
Korkeakouluisännät
(09) 8868 7402
isannat.leppavaara@laurea.fi

Kirjasto

libleppavaara@laurea.fi

Kirjastojen aukioloajat

 

 

Leppävaarahttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=4LeppävaaraVanha maantie 9, Espoo

 Tiedotteet

 

 

BarLaurea tarjoaa herkullista vegaaniruokaa Ota Olut -tapahtumassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Bar-Laurea-tarjoaa-herkullista-vegaaniruokaa-espoolaisessa-Ota-Olut--tapahtumassa.aspx2018-08-27T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/BarLaurea_wokki.jpg" style="BORDER:0px solid;" />BarLaurea tarjoaa herkullista vegaaniruokaa Ota Olut -tapahtumassa
Suomenlinnan jännittävät kohteet avautuivat opiskelijoillehttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Suomenlinnan-jannittavat-kohteet-avautuivat-opiskelijoille.aspx2018-04-24T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Suomenlinna_kustaanmiekka_kuvaaja%20mainittava.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Suomenlinnan jännittävät kohteet avautuivat opiskelijoille
Kansainvälinen viikko käynnistyi Leppävaarassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Kansainvalinen-viikko-kaynnistyi-Leppavaarassa.aspx2018-04-16T21:00:00Z<img alt="" src="/en/update/Laureaimages/News%20pictures/International%20week%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Kansainvälinen viikko käynnistyi Leppävaarassa

 Tapahtumat

 

 

AMK-kampuspäivä 2018https://www.laurea.fi/tapahtumat/Sivut/AMK-kampuspäivä-2018.aspxAMK-kampuspäivä 20182018-11-14T07:00:00Z

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=32<a href="/laurea/kampukset/leppavaara/barlaurea" target="_blank"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">BarLaurea</a>Lue lisää restonomiopiskelijoiden oppimisympäristöstä BarLaureasta

 Blogit

 

 

 Videot