Siirry sisältöön

TKI-palvelut yrityksille

Luomme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja käytännönläheisellä tutkimus- ja kehitystyöllä. Tehtävänämme on työelämää ja aluekehitystä edistävä ja alueen elinkeinorakennetta uudistava soveltava tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta.

Kyky hyödyntää ulkopuolista TKI-rahoitusta ja laatia kilpailukykyisiä hankkeita on tässä aluekehitystehtävässä ensiarvoisen tärkeää. Tunnemme monipuoliset TKI-yhteistyön rahoitusmahdollisuudet. Meillä on vahvaa osaamista EU-rahoituksen kotouttamisesta. Olemme edelläkävijä EU-komission rahoituksen hyödyntämisessä TKI-hankkeissa.  

Laureassa on yhteensä 118 EU-hanketta, joista 40 kansainvälisiä.  Ulkopuolinen TKI-rahoituksemme on  yhteensä 7.25 miljoonaa (2022). 

Laurean TKI-palvelutiimi tukee koko organisaatiota tutkimus- kehittämis- ja innovaatiohankkeiden valmistelussa ja toteuttamisessa. TKI-palvelutiimin tutkimuspalvelupäälliköt ja grant writerit etsivät hanke-ideoihin sopivia rahoitusohjelmia ja ohjaavat idean suuntaamisessa rahoituksien painopisteisiin. Meiltä saat tukea kehittämishankkeen rahoituksen suunnitteluun. 

Haluamme olla mukana vaikuttavassa TKI-työssä. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja laajemmin Uudellamaalla. Olemme aktiivinen ja ketterä toimija ja meillä on kattavaa kokemusta useista kansainvälisistä rahoituksista niin koordinaattorin kuin partnerin roolissa.  

Haluamme olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani organisaatiollesi. Ota yhteyttä meihin, ja yhdessä voimme luoda vaikuttavia ja innovatiivisia hankkeita, jotka edistävät alueen kehitystä ja vahvistavat organisaatiosi asemaa. 

Monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia yrityksille 

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille osallistua Laurean TKI-yhteistyöhön eri tavoin. 

  • Voitte liittyä mukaan jo meneillään oleviin hankkeisiin, joissa pääsette osaksi innovatiivista kehittämistyötä. Lue lisää etusivun tapahtumakalenteristamme.
  • Teemme T&K-hankkeiden valmistelussa tiivistä yhteistyötä yrityksien kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan ulkopuolisen rahoituksen hankkeisiin ja hyötymään Laurean hankeosaamisesta.
  • Lisäksi tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tilata T&K-työtä meiltä alihankintana verovähennyksiä hyödyntäen. 

Kuulemme mielellämme yritysten kehittämistarpeita ja kerromme lisää palveluistamme.  

Ota yhteyttä!

Lue lisää tki-toiminnastamme

Lisätietoja: