Siirry sisältöön

Laurea työnantajana

”Laureassa kuuntelemme toisiamme. Osaamme kohdata jokaisen ihmisen ainutlaatuisena ja arvostamme erilaista osaamista. Haluamme olla ylpeitä työstämme ja tuloksistamme.” - Tiina Päivärinne, henkilöstöjohtaja

Vast_Tyonantaja_vari_rgb.png

Laurean toiminnan arvoperustana ovat yhteisöllisyys, sosiaalinen vastuullisuus ja luovuus. Laurea-yhteisöön kuuluvat noin 550 henkilökunnan jäsentä, 7800 opiskelijaa sekä yli 28 200 alumnia.

Laureassa arvostetaan erilaista osaamista ja korkeakouluyhteisön jäsenet voivat olla ylpeitä työstään ja saavutuksistaan.

Laurean Eettinen toimintaohjeisto (pdf) ohjaa, miten toimia yhteisömme arjessa ja kiperissäkin tilanteissa ammattimaisesti ja toisia kunnioittaen.

Korkeakouluyhteisö voi menestyä vain kehittämällä toimintaansa jatkuvasti.
Osaamista kehitämme jokainen yksilönä ja yhteisönä määrätietoisesti ja rohkeasti.

Haluamme luoda yhteisen kehittämisen, jakamisen ja johtamisen kulttuuria, joka on tuloksellinen, oikeudenmukainen, kunnioittava ja inhimillinen. Meistä jokainen luo kohtaamisissa luottamuksen, turvallisuuden ja innostuksen tunteita.

Työnantajana Laurea haluaa olla avoin työelämän muutoksille ja tarpeen mukaan uusiutua niiden mukana. Työnteko onkin Laureassa joustavaa esimerkiksi liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden ansiosta.

Ura Laureassa

Laureassa työskentelee opetushenkilöstöä lehtorin ja yliopettajan tehtävissä sekä hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöä erilaisissa asiantuntijatehtävissä mm. tutkimus- ja kehittämistoiminnassa, henkilöstöpalveluissa, markkinoinnissa ja opiskelijapalveluissa. Lisäksi Laurea tarjoaa omille opiskelijoilleen kymmeniä harjoittelupaikkoja vuodessa.

Laureassa on tärkeätä, että jokainen voi vaikuttaa työnsä sisältöön ja kehittää sitä ja omaa osaamistaan. Yhteisen laurealaisen kehittämisen lisäksi henkilöstöä kannustetaan ja tuetaan omaehtoiseen kehittymiseen omien ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Laurean henkilöstön kommentteja:

 ”Laureassa on upeat opiskelijat, hienot työelämäyhteydet, resurssit kunnossa, hyvät työskentelymahdollisuudet ja upeat kollegat.” - Jukka Linna


”Me seuraamme maailman muuttumista ja autetaan ihmisiä pysymään mukana siinä mitä työelämässä tapahtuu.” - Ilkka Kurkela


 ”Laureassa on positiivinen energia, ihmiset innostuu asioista ja työyhteisönä pystymme tekemään paljon asioita yhdessä.” - Sini Nykänen


Lehtorin näkökulma - Jukka Linna

Kehittämispäällikön näkökulma - Ilkka Kurkela

Avoimet työpaikat

Jos haussa ei tällä hetkellä ole sinulle mieluista tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Avoimet hakemukset säilyvät järjestelmässä kuuden (6) kuukauden ajan.

Katso avoimet työpaikat

Lisätietoja: