Siirry sisältöön

Rekrytointitapahtumat

Tutustu Laurean rekrytointitapahtumiin UraFestiin ja Harkkafestiin!

UraFest

UraFest on nelipäiväinen ura- ja rekrytointitapahtuma, joka jakautuu koulutusalojemme mukaan.Tapahtuma järjestetään vuosittain tammi-helmikuun taitteessa.

Vuoden 2025 tapahtuma järjestetään 28.-30.1.2025. Tapahtumasivua päivitetään.

UraFestin tavoitteena on opiskelijoiden nopea työllistyminen, verkostojen kasvattaminen ja osaajien yhteen saattaminen.

Vuonna 2023 järjestetyssä Urafestissä neljän päivän aikana tapahtumaan osallistui 74 yritystä ja satoja opiskelijoita. Puheenvuoroihin osallistui yli 500 henkilöä paikan päällä sekä Zoomissa.

Yritysten jättämiä palautteita UraFestistä 

  • "Laaja joukko motivoituneita opiskelijoita hakemassa työtä, harjoittelupaikkoja ja tutkimusideoita opinnäytetyötä ajatellen. Saimme paljon kontakteja ja toivottavasti tulevaisuuden tekijöitä organisaatioomme!"
  • "Tapahtuman paras anti oli potentiaaliset opiskelijat rekrytoinnin näkökulmasta, joita oli sankoin joukoin koko päivän ajan liiketeessä ja tulivat rohkeasti keskustelemaan kesätyö- ja uramahdollisuuksista."
  • "Saimme hyviä kandeja haastatteluihin"

Yritys, tutustu vuoden 2025 UraFestiin

Opiskelija, tutustu vuoden 2025 ohjelmaan

 

HarkkaFest

Seuraava HarkkaFest järjesteteään torstaina 7.11.2024 klo 10-14, Leppävaaran kampuksella.

Syksyllä järjestettävä HarkkaFest tuo opiskelijat suoraan haastateltavaksi avoimiin harjoittelupaikkoihinne. Saatte oman haastattelutilan, johon opiskelijat voivat varata 15 minuutin haastatteluaikoja. Valmistelemme opiskelijat haastatteluihin eikä teidän tarvitse kuin tulla paikalle avoimen harjoittelupaikan kanssa ja tutustua ihmiseen!

Yritysten jättämiä palautteita HarkkaFestistä

  • "Löysimme tapahtumasta heti sopivan harjoittelijan."
  • "Tapahtuman paras anti oli jalkautuminen kampukselle, opiskelijoiden kanssa keskustelu sekä yhteistyö Laurean kanssa. Saimme myös tapahtumasta edettyä nyt jo työsuhteeseen opiskelijanne kanssa. Kiinnostuneita on pidemmällekin ajalle, eli jatkamme keskusteluita monen kanssa ensi vuoden puolella."

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan syksyn 2024 HarkkaFestiin

Lisätietoja: