Siirry sisältöön

Alumneille

Laurean alumnitoiminnan tarkoituksena on palvella yli 25 000 Laureasta valmistunutta työelämänasiantuntijaa, sekä tuoda heitä mukaan kehittämään Laurean toimintaa. Laureasta valmistuneiden osaamista hyödynnetään myös osana opetusta. Laurean alumnit toimivat vierailevina luennoitsijoina sekä mukana erilaisissa yhteistyöprojekteissa ja kehittämishankkeissa.

Rehtori Jouni Koski kättelee valmistunutta opiskelijaa Laurean valmistujaisjuhlassa.

Laurean alumnit

Laurean alumnitoiminnan tarkoituksena on palvella yli 25 000 Laureasta valmistunutta työelämänasiantuntijaa, sekä tuoda heitä mukaan kehittämään Laurean toimintaa. Laureasta valmistuneiden osaamista hyödynnetään myös osana opetusta. Laurean alumnit toimivat vierailevina luennoitsijoina sekä mukana erilaisissa yhteistyöprojekteissa ja kehittämishankkeissa.

Alumneille toimintaa toteutetaan erilaisten seminaarien ja tapahtumien sekä yhteistyön ja viestinnän kautta. Laurean alumniryhmät löydät myös Linkedinistä sekä Facebookista. Liity mukaan ja tule vuorovaikuttamaan muiden Laureasta valmistuneiden kanssa. 

Minun Laureani - 40 laurealaista tarinaa yksissä kansissa

Joulukuussa 2016 ilmestynyt Minun Laureani - Tarinoita Laureasta, opinnoista ja osaamisesta -kirja kokoaa yhteen 40 Laurea-ammattikorkeakoulusta valmistuneen alumnin tarinan. Kukin kirjassa mukana olevista kirjoittajasta on kirjoittanut oman persoonallisen tarinansa, jossa he kertovat, mitä Laureassa opiskelu heille merkitsee.

Tutustu Minun Laureani - Tarinoita Laureasta, opinnoista ja osaamisesta -kirjan sähköiseen versioon.

Alumnikatsaus

Alumnikatsaus on kaikille valmistuneille sähköpostiin toimitettava uutiskirje, joka sisältää tietoa Laureasta valmistuneille suunnatuista tapahtumista, koulutuksista ja ajankohtaisista asioista. 

Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtumassa tai et ole jostain syystä saanut sähköpostiisi Laurean alumnikatsausta, voit kätevästi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi oheisen lomakkeen kautta. Emme luovuta sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille.

Alumnitoiminta

Mentorointiohjelma

Mentorointiohjelmamme tukee opiskelijan ja vastavalmistuneen kehitystä sekä valmistaa häntä valmistumisen jälkeiseen aikaan. Mentorointiohjelma kestää koko lukuvuoden ja siihen haetaan mentorit sekä aktorit syyslukukaudella. 

Mentorointi on henkilökohtaista viestintää mentoroitavan (aktorin) ja mentorin välillä. Mentorointi perustuu siihen, että jo työelämässä muutaman vuoden arvokasta kokemusta kerryttänyt mentori tukee aktoria hänen polullaan oman alansa ammattilaiseksi. Mentorointi on yksi toimivimmista keinoista millä jo valmistuneet avustavat ja opastavat lähellä valmistumista olevaa opiskelijaa tai vastavalmistuneita. Sen toimivuus perustuu molempien osapuolien kommunikointiin, yhdistäviin tekijöihin sekä luottamuksellisuuteen.

Tyypillisiä mentoroinnissa käsiteltäviä aiheita

 • Jatko-opinnot
 • Työharjoittelu
 • Opinnäytetyö
 • Työllistyminen
 • Työllistyminen ulkomaille
 • Verkostoituminen
 • Alumnitoiminta
 • Ammatillisen osaamisen kehittäminen
 • Töiden ja opiskelun yhdistäminen
 • Opiskelu perheellisenä

Mentorointitapaamisia on tarkoitus olla keskimäärin kerran kuukaudessa. Tapaamiset voidaan toteuttaa kasvotusten tai verkossa. Mentori ja aktori sopivat toteutustavan, siitä tehdään erikseen kirjallinen sopimus. Mentorointi käynnistyy yhteistilaisuudella syyslukukaudella ja päättyy yhteiseen kokoontumiseen kevätlukukauden lopussa.

Ilmoittaudu mukaan mentorointiohjelmaan

Viimeisin mentorointiohjelma käynnistyi lokakuussa 2018. Seuraava mentorointiohjelma käynnistyy syksyllä 2019 ja mentoreiden haku ohjelmaan alkaa kesällä 2019. Laureasta valmistuneet voivat hakea sekä mentoriksi, että aktoriksi. Suositus mentoriksi hakeville on, että valmistumisesta olisi vähintään kaksi vuotta aikaa.

Luennoitsijapankki

Luennoitsijapankki toimii välityskanavana alumnien eli jo valmistuneiden työelämänasiantuntijoiden ja Laurea-ammattikorkeakoulun välillä. Pankki sisältää tietokannan alumneista, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan luennoitsijoina. Kaikkien Laureasta valmistuneiden on mahdollista liittyä luennoitsijapankkiin. 

Luennoitsijapankin tarkoituksena on tarjota Laurean lehtoreille mahdollisuus kutsua Laureasta valmistuneita pitämään luentoja opiskelijoille. Luennot voivat käsitellä yleisesti valmistuneen uraa tai jotain tiettyä osaamisaluetta. Luennoista maksetaan luennoitsijapalkkio.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä luennoitsijapankkiin.

Ohjeita luennoitsijalle

Luennoitsijapankin kautta tulevat luennoitsijapyynnöt voivat koskea jotain tiettyä osaamisaluettasi tai uraasi yleisesti. Luentojen pituudet ovat 45 min. Tai 90 min. Tätä pidemmistä kokonaisuuksista on sovittava erikseen.  

Pitämistäsi luennoista sinulle maksetaan luennoitsijapalkkio joka on  40€ / 45min ja 75€ / 90min. Jotta voimme maksaa luennoitsijapalkkion tulee sinun täyttää palkkiolomake, sekä toimittaa verokorttisi.  

Palkkiolomakkeen voit täyttää suoraan luentosi jälkeen sähköisesti. Jos et voi jostain syystä täyttää sähköistä lomaketta, voit myös täyttää itsetulostettavan palkkiolomakkeen. 

Tulostettavan palkkiolomakkeen voi lähettää alumnikoordinaattori Satu Rintalalle osoitteeseen Ratatie 22, 01300 Vantaa. 

Verokortin voi toimittaa osoitteeseen hr@laurea.fi tai postitse osoitteeseen Ratatie 22, 01300 Vantaa / HR-Palvelut. 

 

Alumnitapahtumat

Laurea järjestää valmistuneille opiskelijoille vuosittain monia tapahtumia, joista suurimpana joka keväinen Suuri Alumni-ilta. Alumneille tarjotaan mahdollisuus tulla kuuntelemaan ammattilaisluentoja ja verkostoitumaan alumnifoorumien sekä myös erilaisten lukuvuosittain vaihtuvien tapahtumien merkeissä.

Laurean Vuoden Alumni

Laurean Vuoden Alumni -palkinto myönnetään vuosittain erityisen ansioituneelle alumnille. Ensimmäisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2008. Palkinnon saaja julkistetaan Laurean perinteisessä Suuressa Alumni-illassa. Palkinnon saajaksi valitaan Laureasta valmistunut henkilö, joka on tuonut positiivisella tavalla esiin koulutusta ja laurealaisuutta. Valintakriteereissä on myös korostettu positiivisella tavalla työelämää tai työyhteisöä kehittävää otetta. Vuoden alumni -palkinto kantaa Laureassa nimeä Pentti Rauhala –palkinto, vuonna 2011 eläkkeelle siirtyneen rehtori Pentti Rauhalan kunniaksi.

Katso täältä kaikki tähän mennessä palkitut Laurean vuoden alumnit >>

Suuri Alumni-ilta

Suuri alumni-ilta on Laurean isoin vuosittainen alumnitapahtuma, joka kerää eri alojen alumnit yhteen. Suuressa alumni-illassa alumnit pääsevät kuuntelemaan huippuluennoitsijoita, verkostoitumaan illallisen merkeissä sekä juhlistamaan vuoden alumnin valintaa. Kevään 2018 Suuri Alumni-ilta järjestettiin Clarion Hotel Helsingissä.

Alumnifoorumi - Monipuolisen osaamisen kohtaamispaikka

Laureassa järjestetään alumnifoorumeja kaksi kertaa vuodessa. Alumnifoorumissa eri alojen ammattilaiset käsittelevät ajankohtaisista teemoja omaan työhön ja alaan liittyen. Tapahtumiin ovat tervetulleita Laureasta valmistuneet että nykyiset opiskelijat sekä henkilökunnan jäsenet. Vieraspuhujien lisäksi ohjelmassa on vapaata seurustelua kahvin ja pikkusuolaisen merkeissä.

Alumniaamukahvit

Alumniaamukahveilla Laurean alumnit kertovat omista opiskelu- ja uratarinastaan nykyisille opiskelijoille. Tilaisuuksia järjestetään ympäri lukuvuoden jokaisella kampuksella monipuolisesti eri alojen opiskelijoille.  Tarkoituksena on näyttää käytännön esimerkkien kautta opiskelijoille esimerkkejä erilaisista urapoluista valmistumisen jälkeen ja ohjata heitä jo opiskeluiden alkuvaiheessa miettimään valmistumisen jälkeistä elämää Laurean alumnina.

Alumniryhmät

Laurea-ammattikorkeakoulussa muodostettiin vuonna 2015 kolme ydinryhmää, joiden tehtävänä on tuoda valmistuneita työelämänedustajia tehokkaammin mukaan Laurean toimintaan mm. opetuksen ja työelämäpalveluiden kehittämisessä. Alumni Advisory Boardin toimikausi on 2017-2020 ja muiden ryhmien 2017-2019.

Alumnivaltuuskunta

Alumnivaltuuskunta ilmentää ammattikorkeakoulussa tutkinnon suorittaneiden alumnien osaamista ja sijoittumista työelämään. Alumnivaltuuskunta tiivistää yhteyttä alumnien ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden välillä sekä tukee ammattikorkeakoulua alumnitoiminnan kehittämisessä. Alumnivaltuuskuntaan on kutsuttu 100 Laureasta valmistunutta alumnia​.

 • Alumnivaltuuskunta  

  Aminoff Jukka, Puheenjohtaja

  Hollanti Jarmo, varapuheenjohtaja

  Nimi ja tutkinto Titteli ja yritys

  Kwame Afreh

  tradenomi (AMK)

  Product manager

  Webropol Oy

  Milton Aldrete

  tradenomi (AMK)

  Suunnittelija

  Laurea-ammattikorkeakoulu

  Jukka Aminoff

  tradenomi (AMK)

  Founder

  Montierio

  Iiro Arffman

  restonomi (AMK)

  Asiakaspäällikkö

  Fiskars Finland Oy AB

  Sara Asteljoki

  sairaanhoitaja (YAMK)

  Health Sales Manager

  Isku Interior

  Simo Ekman

  sairaanhoitaja (AMK)

  EMS Supervisor

  Keski-Uusimaa Department for Rescue Services

  Virve Fredman

  estenomi (AMK)

  Country Manager

  Eleven.fi

  Pekka Front

  tradenomi (AMK)

  Vanha aktiivi/Hmea perustaja

  W3 Group

  Anna Grinberg

  tradenomi (AMK)

  Director

  Work & Life Skills Ry

  Calle Gråstren

  tradenomi (AMK)

  Digital Operations Manager

  Micromedia Oy

  Mika Gröndahl

  tradenomi (YAMK)

  Yliopettaja

  Pelastusopisto

  Miia Haanpää

  sosionomi (AMK)

  Järjestöasiantuntija

  Tehy ry

  Heli Haapanen

  sairaanhoitaja (AMK)

  Sairaanhoitaja/haavahoitaja

  Espoon sairaala

  Heidi Haikonen

  tradenomi (AMK)

  Business Manager, Recruitment Services

  Badenoch & Clark (Adecco Group)

  Tuomas Harviainen

  tradenomi (YAMK)

  Professori

  Tampereen yliopisto

  Anne-Maria Hauhio

  tradenomi (AMK)

  Sales and Developement Manager

  Kauko

  Riikka Heloma

  tradenomi (YAMK)

  Recruitment Planner

  Helsingin kaupunki

  Teemu Hirko

  restonomi (AMK)

  Branch manager

  FOREX Bank AB filial i Finland

  Jarmo Hollanti

  tradenomi (YAMK)

  Partner, CEO

  Halo Oy

  Sanna Honkala

  sairaanhoitaja (AMK)

  Yrittäjä

  Omaishoidon Apu

  Tiina Hörkkö

  sairaanhoitaja (YAMK)

  Palvelupäällikkö

  Vantaan kaupunki

  Jonna Javanainen

  sairaanhoitaja (AMK)

  Sairaanhoitaja

  Hus

  Sanna Kaijanen

  sosionomi (YAMK)

  Senior Adviser

  SOSTE Finnish Society for Social and Health

  Peter Kalanzi

  tradenomi (AMK)

  Founder

  eSeeker Uganda

  Sanna Kallioinen

  sairaanhoitaja (AMK)

  Kotihoidon esimies

  Med Group Oy

  Mika Karjalainen

  tradenomi (AMK)

  Security Management Consultant

  F-Secure

  Anette Karlsson

  sosionomi (AMK)

  Poliittinen asiantuntija

  Pohjoismaiden neuvosto

  Janne-Pekka Karttunen

  tradenomi (AMK)

  Toimitusjohtaja

  Distence Oy

  Krista Keränen

  restonomi (YAMK)

  Kouluttaja, konsultti & tutkija

  Vision Factory Oy & Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

  Eetu Kirsi

  tradenomi (AMK)

  Yrittäjä

  Plan Brothers Oy

  Pirjo Kivistö

  tradenomi (YAMK)

  Yrittäjä

  POINT Production

  Riitta Koivunen

  sosionomi (AMK)

  Päiväkodinjohtaja

  Vantaan kaupunki

  Henriikka Konki

  restonomi (AMK)

  Yrittäjä / Au Pair

  MentalFit

  Toni Konttinen

  tradenomi (AMK)

  Kauppiasharjoittelija

  Kesko Oyj

  Suvi Korkeamäki

  terveydenhoitaja (AMK)

  Terveydenhoitaja

  Helsingin kaupunki

  Minna Koskelo

  tradenomi (YAMK)

  Founder / Futures Designer

  11Helsinki Oy

  Enni Koskenvuori

  sosionomi, rise (AMK)

  Erikoissuunnittelija

  Rikosseuraamuslaitos

  Anssi Kuhlman

  tradenomi (YAMK)

  Paloturvallisuussuunnittelija/laatupäällikkö

  Paloässät Oy

  Mikko Kulmala

  sairaanhoitaja (AMK)

  Psykoterapeutti

  Helsingin kaupunki

  Anne Kärki

  terveydenhoitaja (AMK)

  Terveydenhoitaja

  A-klinikkasäätiö

  Amanda Kääriäinen

  restonomi (AMK)

  Yrittäjä

  Vintage Style Events HKI

  Ilkka Lagerström

  tradenomi (AMK)

  Director

  Talent Acquisition

  Emma Laineenoja

  sairaanhoitaja (AMK)

  Sairaanhoitaja

  Vantaan kaupunki

  Saskia Lammi

  restonomi (YAMK)

  Asiakkuuspäällikkö

  Sponda

  Matti Lamminsalo

  tradenomi (AMK)

  CEO / Co-Founder

  IVALO

  Valtteri Lehtinen

  fysioterapeutti (AMK)

  Fysioterapeutti

  Validia Kuntoutus Helsinki

  Outi Leminen

  terveydenhoitaja (AMK)

  Terveydenhoitaja

  Helsingin kaupunki

  Minna Leskinen

  sosionomi (AMK)

  Uravalmentaja

  Katja Noponen Oy

  Mikko Levo

  tradenomi (YAMK)

  Business Development Manager & Head of IT

  BTJ Finland Oy

  Kari Liesivesi

  restonomi (YAMK)

  Myyntijohtaja

  Sol Palvelut Oy

  Hilkka Lyden

  sairaanhoitaja (AMK)

  Kehittämisjohtaja

  Hiiden Hoito ja Taito

  Carita Löfqvist

  sairaanhoitaja (AMK)

  Clinical Nurse Specialist & Quality Manager

  HUS

  Aino Maijala

  restonomi (AMK)

  Service Designer

  Futurice

  Miikka Mannio

  restonomi (AMK)

  Project Manager

  Superson

  Linda Meriluoto

  restonomi (AMK)

  Junior Sensory Reseacher

  ISI GMBH Germany

  Jan Metsola

  tradenomi (AMK)

  yrittäjä, toimitusjohtaja

  Oasis Media Oy

  Janne Miettinen

  tradenomi (AMK)

  Product manager

  Monster Oy

  Henna Mäkelä

  estenomi (AMK)

  PR Manager

  Nordic Cosmetics Ltd

  Antti-Eemeli Mäkinen

  tradenomi (AMK)

  Director of Partnerships

  Suomen Tilaajavastuu Oy

  Alex Nguyen

  tradenomi (AMK)

  Kiinteistövälittäjä, yrittäjä

  REMAX Oy

  Tuomas Nieminen

  tradenomi (AMK)

  Päällikkö

  Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

  Hanna Nikula

  estenomi (AMK)

  Product Manager

  Lumene Oy

  Frank Nyarko

  tradenomi (AMK)

  Founder & Owner

  Divine Global Consult

  Hanna Olkanen

  restonomi (AMK)

  General Manager

  Regus

  Jere Peltonen

  tradenomi (YAMK)

  Diplomatic Security Adviser & Regional Security Manager

  Ministry for Foreign Affairs of Finland

  Riina Peltonen

  tradenomi (YAMK)

  Key Account Manager

  Gainer Oy

  Johanna Pessa

  tradenomi (YAMK)

  Head of HR Development

  Kesko Russia at Kesko Corporation

  Kimmo Pihlaja

  sairaanhoitaja (AMK)

  Sairaanhoitaja

  HYKS Nuorisopsykiatria

  Lasse Piira

  tradenomi (AMK)

  Head of Business Development

  Specsavers

  Jenni Pätäri

  sairaanhoitaja (AMK)

  Hoitotyön opettaja

  Stadin ammattiopisto

  Johanna Pääkkönen

  tradenomi (AMK)

  Communications officer

  Kela

  Marjo Rantanen

  tradenomi (AMK)

  CEO

  TuneMaker

  Annamiia Ruotsala

  estenomi (AMK)

  Customer Service Representative

  Hygiene and Forest Products Company

  Eerik Rusanen

  restonomi (AMK)

  Yrittäjä

  Perfect Getaway Oy

  Jani Ryhänen

  restonomi (AMK)

  Viestintäassistentti

  PAM

  Sanna Niinikoski

  tradenomi (YAMK)

  Koordinaattori

  Laurea-ammattikorkeakoulu

  Jenny Sammalinen

  tradenomi (AMK)

  Marketing and Communications Ninja

  Siili Solutions

  Tuomas Sarpakunnas

  tradenomi (AMK)

  Security Specialist

  Osuuskauppa Hämeenmaa

  Sampsa Savolainen

  restonomi (AMK)

  Sales Group Manager

  Nelonen Media

  Antti Seppinen

  tradenomi (AMK)

  Asiakkuuspäällikkö

  Danske Bank Oyj

  Jan Seuri

  tradenomi (YAMK)

  Tietoturvapäällikkö

  Veikkaus Oy

  Satu Sileekangas

  fysioterapeutti

  Fysioterapeutti

  Helsingin kaupunki

  Janne Sivunen

  tradenomi (AMK)

  Senior Project Manager

  Night People Group Oy

  Juha Suomela

  tradenomi (AMK)

  Sales and Customer Relations

  Alertum Oy

  Susanna Suorsa

  tradenomi (AMK)

  Senior Account Manager

  Speakersforum

  Anni Suvisuo

  tradenomi (AMK)

  Tiedottaja

  SAKKI Ry

  Ilkka Taivassalo

  restonomi (AMK)

  Assistant

  Ovenia

  Simo Takanen

  tradenomi (AMK)

  Ohjelmapäällikkö

  Nuori Yrittäjyys Ry

  Markku Tanni

  tradenomi (AMK)

  Head of Occupational Safety

  Finavia

  Ari Tanninen

  tradenomi (YAMK)

  Trainer & Training Director

  JCI Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari

  Mika Tikander

  tradenomi (AMK)

  Director of Business Development

  TransPerfect / Translations.com

  Julius Tuomisto

  tradenomi (AMK)

  Yrittäjä

  Delicode Ltd

  Salla Tähtinen

  tradenomi (AMK)

  Communications Manager

  Innofactor

  Minna Viljamaa

  sosionomi (AMK)

  Asuntoneuvoja

  Nurmijärven Vuokra-asunnot Oy

  Sami Willberg

  tradenomi (AMK)

  Myyntipäällikkö

  NSF Oy

  Jussi Vyyryläinen

  restonomi (YAMK)

  Vice President, Leasing

  Citycon Oyj

  Terhi-Marie  Väinänen

  tradenomi (AMK)

  Digital sales and marketing pharmacist

  Farenta Oy

  Jukka Väänänen

  tradenomi (AMK)

  Director

  Vontobel Asset Management

  Jianing Ye

  restonomi (AMK)

  Branding & Transformation (Polestar)

  Volvo Car Group

  Marcus Österberg

  tradenomi (AMK)

  Area Manager

  Defence & Law Enforcement at Sako Ltd

   

 

Alumnitoiminnan kehittämisryhmä​

Ryhmän tehtävänä on kehittää Laurean alumneille suunnattuja palveluja sekä edistää yhteistyötä ammattikorkeakoulun, opiskelijoiden sekä alumnien välillä. Kehittämisryhmä osallistuu muun muassa luennoitsijapankin, alumniaamukahvien, alumnifoorumien sekä Laurean V​uoden Alumnin valintaan. Kehittämisryhmään kuuluu 12 jäsentä.

 • Alumnitoiminnan kehittämisryhmä  

  Nimi ja tutkinto

  Titteli ja yritys

  Toni Konttinen

  tradenomi (AMK)

  Kauppiasvalmennettava

  Kesko Oy

  Outi Leminen

  terveydenhoitaja (AMK)

  Terveydenhoitaja

  Helsingin kaupunki

  Enni Koskenvuori

  sosionomi, rise (AMK)

  Erikoissuunnittelija

  Rikosseuraamuslaitos

  Janne Miettinen

  tradenomi (YAMK)

  Digital Project Manager

  Finnair

  Emma Laineenoja

  sairaanhoitaja (AMK)

  Sairaanhoitaja

  Vantaan kaupunki

  Noora Montonen

  tradenomi (AMK)

  Suunnittelija, tieto- ja julkaisupalvelut

  Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

  Simo Takanen

  tradenomi (AMK)

  Ohjelmapäällikkö

  Nuori Yrittäjyys Ry

  Amanda Kääriäinen

  Restonomi (AMK)

  Yrittäjä

  Vintage Styles Events HKI

  Sini Heino

  sosionomi (AMK)

  Asiantuntija

  Haaga-helian opiskelijakunta Helga

  Ari Tanninen

  tradenomi (YAMK)

  Trainer & Training Director

  JCI Keski-Uudenmaan Kauppakamari

  Eriika Rieppo

  restonomi (AMK)

  HR-suunnittelija

  Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

   

 

Alumni Advisory Board

Laurea-ammattikorkeakoulun hallitus on valinnut 10 jäsentä ja kolme varajäsentä Alumni Advisory Boardiin, jonka tehtävänä on tukea Laurean tutkintoon johtavan koulutuksen kehittämistä.

 • Alumni Advisory Board  

  Nimi ja tutkinto

  Yritys ja titteli

  Yasmin Khan-Vesterinen

  tradenomi, liiketalous (AMK)

  Nordea

  Fraud & AML Specialist

  Mika Oksanen

  tradenomi, liiketalous (AMK)

  A-lehdet Oy

  Web-analyytikko

  Mikko Levo

  tradenomi (YAMK)

  Messukeskus

  CIO

  Jonna Javanainen

  sairaanhoitaja (AMK)

  HUS

  Sairaanhoitaja

  Laura Aaltonen

  fysioterapeutti (AMK)

  LA Wellness

  Yrittäjä

  Timo Hakkarainen

  tradenomi, turvallisuusala (AMK)

  Amiedu

  Head of ICT education and consulting

  Anni Suvisuo

  tradenomi, liiketalous (AMK)

  SAKKI Ry

  Tiedottaja

  Thomas Brand

  tradenomi, liiketalous (YAMK)

  Accenture

  Management Consultant, Financial Services

  Emilia Erol

  tradenomi, tietojenkäsittely (AMK)

  Finnair Oyj

  Online, reservations & ticketing specialist

  Sari Kivi

  tradenomi (YAMK)

  Enfo Oyj

  Financial Process Manager

     
  Varajäsenet  

  Valtteri Lehtinen

  fysioterapeutti (AMK)

  Validia kuntoutus Helsinki

  Fysioterapeutti

  Miia Hakala

  sosionomi (AMK)

  Helsingin kaupunki

  Lastentarhanopettaja

  Hilkka Lyden

  sairaanhoitaja (AMK)

  Nuorten Vanamo Vihti

  Ohjaaja (sairaanhoitaja)

   

Lisätietoja:

Laurean vuoden alumni

Laurean Vuoden Alumni -palkinto myönnetään vuosittain erityisen ansioituneelle alumnille. Ensimmäisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2008.


Lue lisää Laurean Vuoden Alumnin valinnasta