Siirry sisältöön

Leppävaaran kampuksen yhteystiedot

Leppävaaran kampus on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Kampus sijaitsee lähellä Kehä I:n ja Turuntien solmukohtaa.

Yhteystiedot 

Vanha maantie 9, 02650 Espoo

Aukioloajat

Pääovi avoinna ma-to 7.30-19.00 ja pe 7.30-18.00

Info/ Tila- ja aulapalvelujen koordinaattorit

paikalla ma-to 7.30-19.00 ja pe 7.30-18.00

(09) 8868 7402
isannat.leppavaara@laurea.fi

Opintotoimisto

(09) 8868 7400
leppavaara.info@laurea.fi
Opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

libleppavaara@laurea.fi

Laurean kirjasto Leppävaaran kampuksella on keskittynyt opetettavien alojen tieteelliseen ja ammattikirjallisuuteen.

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Leppävaaran kampus on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Kampus sijaitsee lähellä Kehä I:n ja Turuntien solmukohtaa. Julkisista kulkuvälineistä Leppävaaran kampukselle pääsee helpoiten lähijunalla. Leppävaaraan pääsee myös linja-autoilla ja esimerkiksi Jokerilinja 550 kulkee myös Kehä I:llä. Leppävaaran juna-asema sekä bussiterminaali sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Leppävaaran kampuksella on vieraille ja henkilökunnalle varattuja merkittyjä parkkipaikkoja Kelloseppäkoulun takana, pääoven vieressä sekä kampuksen takana Reebok-Areenan puoleisen katoksen alla. Laurealle varattuja paikkoja saa käyttää vain infosta koordinaattoreilta saatavan pysäköintiluvan kanssa.  

Opiskelijat ja vieraat voivat käyttää Leppävaaran urheilupuiston parkkipaikkaa vapaasti ja Reebok-Areenan parkkipaikkaa pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Pääoven edessä on kolme inva-parkkipaikkaa. Kampukselle pääsee esteettömästi katutasosta pääovesta ja kahdesta sisäänkäynnistä 0-kerroksen B-portaasta. Kampuksen B-portaassa on hissi, jolla pääsee kaikkiin kerroksiin. Yksi inva-WC sijaitsee 1-kerroksessa pääaulan yhteydessä ja kaksi pohjakerroksessa BarLaurean sisäänkäynnin yhteydessä. Lue lisää esteettömyydestä Leppävaaran kampuksella.

Lue lisää Leppävaaran kampuksen koulutuksista ja palveluista