Siirry sisältöön

Esteettömyys Leppävaaran kampuksella

Saapumisohjeet 

Laurea Leppävaaran kampuksella on kolme esteetöntä pysäköintipaikkaa. Esteettömät pysäköintiruudut sijaitsevat lähellä katettua kulkuväylää osoitteessa Vanha maantie 9, Espoo. Katettu kulkuväylä johtaa pääsisäänkäynnille. Esteettömät pysäköintiruudut ovat parkkialueella lähimpänä pääsisäänkäyntiä. Esteettömistä pysäköintiruuduista kaikki on merkitty pyörätuolisymboliopasteella ja yksi asfalttiin pyörätuolisymbolilla. 

Saattoliikenne pääsee ajamaan suoraan pääsisäänkäynnin eteen osoitteeseen Vanha maantie 9, Espoo. 

Oven edessä on katos, jonka alla voi odottaa saattoliikennettä. 

Tiedot sisäänkäynnistä 

Laurea Leppävaaran kampukselle esteetön kulku onnistuu kahdesta eri sisäänkäynnistä. Pääsisäänkäynniltä saavutaan 1. kerroksen aulaan. Pääsisäänkäynnin ovet eivät ole automaattiset ja ovella on kynnys, jossa on kynnysluiska. Raskaiden ovien avaamiseen voi tarvita apua apuvälineestä käsin. B-rapun sisäänkäynnistä on mahdollista saapua pohjakerrokseen hissiaulaan. Ovella ei ole kynnyksiä. Ovet eivät ole automaattiset. 

Sisäänkäyntien edustat ja tuulikaapit ovat tasaiset. Pääsisäänkäynti on osin katettu.

Sisätilat 

Info- ja palvelupisteenä toimii tila- ja aulapalvelujen koordinaattoreiden toimisto. Toimistolle kuljetaan pääsisäänkäynniltä kääntymällä aulan kahviota kohti ja kääntymällä kahvion kohdalla oikealle. Käännöksen jälkeen kuljetaan suoraan käytävää pitkin kampusparkin ohi. Tila- ja aulapalvelujen koordinaattoreiden toimisto/ Info sijaitsee heti vasemmalla seinustalla kampusparkin jälkeen.

Leppävaaran kampus on liikkumisympäristön näkökulmasta pääosin esteetön. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku. Kampukselta löytyy hissi. Hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin. 

Esteetön WC 

Laurea Leppävaaran kampukselta löytyy kolme esteetöntä wc-tilaa. Kaksi esteettömistä wc-tiloista sijaitsee pohjakerroksessa. Pohjakerroksen wc-tilat sijaitsevat lounas- ja opetusravintoloiden läheisyydessä. Kolmas esteetön wc-tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa pääaulan yhteydessä.

Katso kuvat Leppävaaran pääsisäänkäynnistä, infopisteestä ja esteettömistä wc-tiloista.

Lisätietoja Leppävaaran kampuksen esteettömyydestä 

Info / Tila- ja aulapalvelujen koordinaattorit
(09) 8868 7402
isannat.leppavaara@laurea.fi