Siirry sisältöön

Opetusravintola BarLaurea

Laurean Leppävaaran kampuksella toimii opetusravintola BarLaurea, johon kuuluvat lounasravintola, à la carte ravintola, kahvila sekä kokous- ja cateringpalvelut.

Laurean restonomiopiskelijat harjoittelevat BarLaurean ravintolamaailmassa opintojensa ensimmäisenä ja toisena vuotena. BarLaurea on opetusravintola, johon kuuluvat lounasravintola, à la carte ravintola, kahvila, sekä kokous- ja cateringpalvelut. Päivittäisiä asiakaskäyntejä BarLaureassa on noin tuhat ja pääasiallinen asiakaskunta koostuu Laurean henkilökunnasta ja opiskelijoista.

Toiminnassa ja raaka-aineiden käytössä huomioidaan vuodenajat, lähiruoka ja luomu. BarLaurea on Portaat luomuun -ohjelman viidennellä portaalla, joka tarkoittaa sitä että ravintolassa käytetään vähintään 20 luomutuotetta pysyvästi. Lisäksi käytetään muita luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Siirry BarLaurean www-sivuille

Lounasravintola BarLaurea

BarLaurean lounaalla tarjotaan edullista ja monipuolista linjastolounasta arkisin klo 10.45 - 13.00. Päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta löytyy 3 vaihtoehtoa: päälounas (liha, kala tai kana) kasvislounas ja keittolounas. Lounaalla tarjotaan lisäksi salaattipöytä, ravintolassa leivottua leipää, levitteitä, luomumaitoja, luomupiimää ja vettä. Keittolounaaseen sisältyy jälkiruoka. Lähi- ja luomuruoka on toiminnan lähtökohta myös BarLaurean linjastolounaalla.

Lounaan hinnat:

  • Opiskelija 2,60 € (Kelan ateriatuki)
  • Henkilöstö 5,10 €
  • Muut 6,80 €

Café Beat

Café Beat on BarLaurean osana toimiva restonomiopiskelijoiden oppimisympäristö ja kohtaamispaikka Leppävaaran pääaulassa. Kahvilassa voit työskennellä ja nauttia opiskelijoiden valmistamia erikoiskahveja tai ottaa kahvin mukaan. BarLaurean restonomiopiskelijat vastaavat kahvilapalveluiden tuottamisesta esimiesten ohjauksessa.

Kahvilasta löytyy runsas valikoima sekä suolaisia, että makeita tuotteita. Tuotevalikoima sisältää esimerkiksi opiskelijoiden valmistamat erikoiskahvit, ravintolassa valmistetut sämpylät, välipalatuotteet, virvoitusjuomat ja makeiset.

Café Beat on avoinna maanantaista torstaihin klo 8.00 - 16.00 ja perjantaisin klo 8.00 - 15.00.

À la carte - ravintola Flow

À la carte -ravintola Flow tarjoaa laadukkaita lounaita arkisin klo 11.00 - 13.00. Flow'ssa on 40 asiakaspaikkaa ja se toimii myös tilausravintolana. Ravintolatila toimii hyvin esimerkiksi erilaisilla illallisilla. Pöytävaraukset voit laittaa osoitteeseen barlaurea@laurea.fi.

Flow'n lounasmenut vaihtuvat viikottain, mutta pääsääntöisesti menu sisältää kolme ruokalajia, sekä kahvin ja teen. Menu maksaa opiskelijoille 10 euroa ja muille 15 euroa. BarLaurean restonomiopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat menut ravintolapäällikön ja keittiömestarin ohjauksessa.

Kokous- ja cateringpalvelut

BarLaurean kokous- ja cateringpalvelut ovat suunnattuja Laurean henkilökunnalle ja opiskelijoille, mutta tilauksia voi tehdä myös ulkopuoliset asiakkaat. Leppävaaran kampukselta löytyy useita viihtyisiä kokoustiloja ja BarLaurean laadukkaat palvelut takaavat sen, että kokouksista ja tapahtumista jää positiivinen maku suuhun.

Vuokraa kokous- tai seminaaritila Laurean kampuksilta

Laurealla on vuokrattavana erilaisia kokous- ja seminaaritiloja Pääkaupunkiseudulla. Vai tarvitsetko co-working tiloja? Tutustu Laurean tarjontaan ja ota yhteyttä!


Lue lisää Laurean kokoustiloista

Tarvitsetko apua tapahtuman järjestämisessä?

Laurea Events on pääkaupunkiseudulla toimiva tapahtumatoimisto, joka palvelee toimialasta riippumatta julkisen sekä yksityisen sektorin toimijoita.


Lue lisää