Siirry sisältöön

Leppävaaran kampus

Leppävaaran kampus.

Yhteystiedot 

Vanha maantie 9, 02650 Espoo

 

Aukioloajat

Pääovi avoinna ma- pe 7.30 - 19.00

Aulapalvelut  7.30 - 20.00

Korkeakouluisännät/Info

(09) 8868 7402
isannat.leppavaara@laurea.fi

Opintotoimisto

(09) 8868 7400
leppavaara.info@laurea.fi
Opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

libleppavaara@laurea.fi

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Leppävaaran kampus on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Kampus sijaitsee lähellä Kehä I:n ja Turuntien solmukohtaa. Julkisista kulkuvälineistä Leppävaaran kampukselle pääsee helpoiten lähijunalla. Leppävaaraan pääsee myös linja-autoilla ja esimerkiksi Jokerilinja 550 kulkee myös Kehä I:llä. Leppävaaran juna-asema sekä bussiterminaali sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Leppävaaran kampuksella on vieraille ja henkilökunnalle varattuja merkittyjä parkkipaikkoja Kelloseppäkoulun takana, pääoven vieressä sekä kampuksen takana Reebok-Areenan puoleisen katoksen alla. Laurealle varattuja paikkoja saa käyttää vain korkeakouluisänniltä saatavan lupalapun kanssa.  

Opiskelijat ja vieraat voivat käyttää Leppävaaran urheilupuiston parkkipaikkaa vapaasti ja Reebok-Areenan parkkipaikkaa pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Pääoven edessä on kolme inva-parkkipaikkaa. Kampukselle pääsee esteettömästi katutasosta pääovesta ja kahdesta sisäänkäynnistä 0-kerroksen B-portaasta. Kampuksen B-portaassa on hissi, jolla pääsee kaikkiin kerroksiin. Yksi inva-WC sijaitsee 1-kerroksessa pääaulan yhteydessä ja kaksi pohjakerroksessa BarLaurean sisäänkäynnin yhteydessä.

Koulutukset

Leppävaaran kampuksella voi suorittaa alemmat ammattikorkeakoulututkinnon seuraavissa koulutuksissa: Liiketalouden koulutusMatkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutusTietojenkäsittelyn koulutus sekä Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus. Leppävaara tarjoaa myös lukukuisia ylemmän AMK:n tutkintoja. Löydät kaikki kampuksen tarjoamat tutkinnot selaamalla sivua alas.

Kaikkia aloja opiskellaan suomeksi ja englanniksi. Leppävaarassa on ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi paljon vaihto-oppilaita, ja siksi kampuksella on kansainvälinen tunnelma.

Oppimisympäristöt ja palvelut kampuksella

Laureassa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI) on integroitu osaksi korkeakouluopetusta. Leppävaaran kampuksen oppimisympäristöissä toteutetaan kehittämisprojekteja yhdessä opiskelijoiden, henkilökunnan, yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden voimin. 

Kansainvälisessä tutkimus- ja kehittämistoiminnassa nousevat esiin erityisesti palveluliiketoimintaan ja turvallisuuteen liittyvät oppimisympäristöt, joita Leppävaaran kampuksella on useita ja jotka vuosittain myös tarjoavat harjoittelupaikan noin neljällekymmenelle suomalaiselle ja kansainväliselle tutkimusharjoittelijalle. 

BarLaurea on innovatiivinen oppimisympäristö ja palveluiden kehittämiskeskus. Leppävaaran kampukselta löytyvät kattavat ravintola- ja tapahtumapalvelut. BarLaurea koostuu lounasravintolasta, kahvilasta, á la carte -ravintolasta sekä kokous- ja aulapalveluista. BarLaurean toiminta integroituu opintojaksoille, ja sen palveluiden tuottamisessa opiskelijat ovat keskiössä. Lounasravintolasta saa lounaan opiskelijahintaan Kelan ateriatukikorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä.

Laurea Events on Laurean oma tapahtumatoimisto, joka tuottaa tapahtumia sekä Laurean sisällä että ulkopuolisille asiakkaille. Laurea Events järjestää yhteistyössä opiskelijoiden kanssa kansainvälisiä seminaareja, kongresseja, virkistyspäiviä, juhlia ja markkinointitapahtumia. Laurea Events tukee myös opiskelijoiden tapahtumapalveluihin liittyvää osaamista, jota tarvitaan koulutusalasta riippumatta.
 
Laurean kirjastolla on Leppävaarassa toimipiste, joka on keskittynyt opetettavien alojen tieteelliseen ja ammattikirjallisuuteen.

Koulutukset Leppävaaran kampuksella

Opetusravintola BarLaurea

Laurean Leppävaaran kampuksella toimii opetusravintola BarLaurea, johon kuuluvat lounasravintola, à la carte ravintola, kahvila sekä kokous- ja cateringpalvelut.


Tutustu BarLaureaan

Tapahtumatoimisto Events

Laurea Events on Laurean Leppävaaran kampuksella toimiva tapahtumatoimisto. Events palvelee toimialasta riippumatta julkisen sekä yksityisen sektorin toimijoita. Lisäksi Events tarjoaa palveluita Laurean sisäisille asiakkaille ja yksityishenkilöille.


Lue lisää Eventsin palveluista