https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=25<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Tikkurila.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea Tikkurila

Laurea Tikkurilan kampukselle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla. Tikkurilan rautatieasema ja kauppakeskus Dixi sijaitsevat Tikkurilan kampusta vastapäätä. Asemalle pysähtyvät myös useimmat paikallisliikenteen linja-autot. 

Autolla saapuville opiskelijoille löytyy parkkitilaa rautatieaseman läheisyydestä Jokiniemen puolella olevalta parkkialueelta, Jokiniemenkatu 65 - 70. Alueella on ilmainen 12 tunnin pysäköinti ja junaradan alikulkutunnelin kautta pääset kulkemaan Tikkurilan kampusrakennukselle.

Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita saapuessasi, ota yhteyttä korkeakouluisäntiin puh. 09 8868 7304.

Korkeakouluisännät vastaavat tilavarauksista ja heidän kauttaan voit varata oppimis- ja kokoustiloja kampukselta.
Kampuksella toimii opiskelijaravintola ISS:n Laurea AMK ravintola Tikkurila .

Koulutukset ja oppimisympäristöt

Tikkurilan kampuksella on monipuolista koulutustarjontaa. Kampuksen koulutuksia ovat kauneudenhoitoala (estenomi), liiketalous (tradenomi), sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sosionomi sekä rikosseuraamusalan sosionomi.  
Tikkurilassa voit ainoana paikkana Suomessa opiskella rikosseuraamusalan sosionomiksi tai suomenkielisessä koulutuksessa estenomiksi.

Tikkurilassa voit opiskella myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon seuraavissa koulutuksissa:

  • Sosiaali- ja terveysalan johtaminen
  • Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöinen kehittäminen
  • Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta
  • Yrityksen kasvuun johtaminen
  • Global Development and Management in Health Care , englanninkielinen tutkinto

Koulutusten tarkemmat kuvaukset voit lukea YAMK-tutkinnot -sivuilta.

Laureassa on vahva kehittämispohjaisen oppimisen malli, LbD. Kampuksella on monia kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita sekä vahvat oppimis- ja kehittämisympäristöt kumppanuusverkostojen kanssa. Niihin lukeutuvat mm. yritysklusteri CIDe Cluster, Toimiva Sairaala, Päihdehoidon oppimis- ja kehittämiskeskus Living Lab (POKE) sekä Teknologialainaamo.
Liiketalouden tutkinto suoritetaan kampuksellamme suurimmaksi osaksi projektioppimisympäristössä. Myös muiden alojen opiskelijat suorittavat opintojaan erilaisissa hankkeissa ja projekteissa.

Oppimisvälineistö vastaa tämän päivän haasteisiin. Uuden aikaista välineistöä edustavat mm. simulaatio-opetuksen mahdollistavat välineet. ​

Tradenomikoulutus, liiketalous

Päiväopiskelu

P2P-opiskelija valmistuu liiketalouden tradenomiksi ja profiloituu opinnoissaan projektijohtamiseen.

P2P - eli Peer to Peer – toimintamallissa opiskellaan monipuolisesti oikeissa työelämän projekteissa ja kehittämishankkeissa (LbD malli). Luentotyylisiä opintoja on hyvin vähän ja opinnoissa painotetaan tiimityöskentelyä ja projektimuotoisia opintokokonaisuuksia.

Opiskelu avoimissa oppimisympäristöissä on työnomaista projektityön kautta oppimista. Opiskelua ohjaavat opettajien lisäksi yhteistyökumppaneiden asiantuntijat. Yhteisössä on mukana organisaatioita yhteiskunnan eri sektoreilta ja valmistuessaan P2P-tradenomilla onkin runsaasti työelämäkontakteja.​

Verkko-opiskelu

Tikkurilan kampuksella alkaa tammikuussa 2018  liiketalouden tradenomikoulutus verkko-opintoina. Tässä monimuotototeutuksessa opiskelet kokonaan verkossa. Verkko-opinnoissa lähitapaamisia  Tikkurilan kampuksella on ainoastaan opintojen alussa (perehdytys ja ryhmäytyminen), jonka jälkeen niitä on kerran lukukaudessa. Opintojen aikana muut tapaamiset tapahtuvat verkossa verkkokokoustyökaluja hyödyntäen. Oppimisalustana käytetään Optima-verkkotoimintaympäristöä. 
Verkko-opiskelu on joustava mahdollisuus sinulle, joka et elämäntilanteesi tai  asuinpaikkakuntasi vuoksi voi osallistua lähiopetukseen ja haluat suorittaa opinnot omatahtisesti.

Tradenomikoulutus, tietojenkäsittely

Tietojenkäsittelyn opinnoissa Tikkurilan kampuksella profiloidutaan digitaalisten palveluiden kehittämisen eri osa-alueisiin. Opiskelija voi valita täydentävinä opintoina myös liiketalouden tradenomiopiskelijoille suunnattuja opintoja. Tikkurilan kampuskohtainen ydinosaamismoduuli tarjoaa palveluliiketoiminnan kehittämisen opintoja.​

Hoitotyö, sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutukset

Hoitotyön koulutuksessa Tikkurilan kampuksella voit opiskella sairaanhoitajaksi sekä terveydenhoitajaksi. Terveydenhoitajakoulutus antaa valmiudet toimia sekä laillistettuna sairaanhoitajana että terveydenhoitajana. Sairaanhoitajana vaikutat ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin huomioiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen terveyden.

Laurea profiloituu Suomen suurimpana sairaanhoitajien kouluttajana tuottaen  laaja-alaisen ydinosaamisen, joka vastaa terveydenhuollon ajassa muuttuviin tarpeisiin. Laureassa osaamista täydennetään opiskelijan valinnan mukaan akuuttihoitotyöhön, mielenterveys, kriisi- ja päihdehoitotyöhön, ikääntyvien terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, avoterveydenhuollon vastaanottotoimintaan ja sähköisten palveluiden hallintaan sekä potilas- ja henkilöstöturvallisuuteen.

Kauneudenhoitoala

Laurean Tikkurilan kampus tarjoaa ainoana suomenkielisenä ammattikorkeakouluna estenomikoulutusta. Koulutus yhdistää kosmetiikan raaka-aineiden ja lainsäädännön tuntemuksen kosmetiikka-alan liiketoiminnan osaamiseen.  Opinnot sisältävät mm. kemian alan opintoja osin laboratoriossa työskennellen sekä liiketalouden ja markkinoinnin opintoja lähiopintoina ja työelämäprojekteina.

Rikosseuraamusala, sosionomi

Laurea Tikkurilan kampus on Suomen ainoa ammattikorkeakoulu, joka järjestää rikosseuraamusalan koulutusta. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen kanssa. 

Sosiaaliala, sosionomi

Tikkurilan sosionomikoulutuksessa opiskellaan luento-opetuksen lisäksi toiminnallisin ja luovin menetelmin yhteistyössä työelämän kanssa. Opiskelijalla on mahdollisuus osallistua erilaisiin käytännön projekteihin, joiden kautta osaaminen syntyy. Opinnoissa korostuvat ryhmässä ja ryhmän kanssa toimiminen ja osaamisen kehittyminen. Täydentävissä opinnoissa on mahdollista syventää osaamista esim. varhaiskasvatukseen, lastensuojeluun ja perhetyöhön tai toimintatapojen, kuten tanssin, draaman, musiikin, kuvan ja liikunnan, soveltamismahdollisuuksiin sosiaalialan työssä.

 

 

 

​Yhteystiedot

Ratatie 22, 01300 Vantaa


Korkeakouluisännät

Puh  (09) 8868 7304 ja  
puh. 0400 142 657 

Sähköposti:
isannat.tikkurila@laurea.fi 

Opintotoimisto

puh.(09) 8868 7300

Sähköposti:
tikkurila.info@laurea.fi

Opintotoimistojen aukioloajat

Pääovien aukioloajat:

Ma-To 7.30 – 19.00
Pe 7.30 – 16.00

HUOM.  
Arkipyhien aattoina 7.30 – 15.00

Kesäajan poikkeavat aukioloajat

Olemme suljettu ajalla

Kirjasto

libtikkurila@laurea.fi

Kirjastojen aukioloajat

 

 

Tikkurilahttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=8TikkurilaRatatie 22, Vantaa

 Tiedotteet

 

 

Opiskelijat yhteistyöhön Naisten Pankin kanssahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijat-yhteistyohon-Naisten-Pankin-kanssa.aspx2018-09-18T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Laurea%20Naisten%20Pankki%201.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opiskelijat yhteistyöhön Naisten Pankin kanssa
Tikkurilan kampukselle WWF:n Green Office ympäristömerkkihttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tikkurilan-kampukselle-WWFn-Green-Office.aspx2018-04-19T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Logot/Green%20Office%20merkki.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tikkurilan kampukselle WWF:n Green Office ympäristömerkki
Teknologialainaamo: ”Teknologia tutuksi kokeilemalla”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Teknologialainaamo-Teknologia-tutuksi-kokeilemalla.aspx2018-03-11T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Teknologialainaamo%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Teknologialainaamo: ”Teknologia tutuksi kokeilemalla”

 Tapahtumat

 

 

AMK-kampuspäivä 2018https://www.laurea.fi/tapahtumat/Sivut/AMK-kampuspäivä-2018.aspxAMK-kampuspäivä 20182018-11-14T07:00:00Z

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=188<a href="/palvelut/palvelut-tyoelamalle/kehittamo"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">Kehittämö</a>Tarvitsetko työtilaa? Tutustu Kehittämön mahdollisuuksiin.

 Blogit

 

 

 Videot