https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=25<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Tikkurila.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea Tikkurila

Laurea Tikkurilan kampukselle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla. Tikkurilan rautatieasema ja kauppakeskus Dixi sijaitsevat Tikkurilan kampusta vastapäätä. Asemalle pysähtyvät myös useimmat paikallisliikenteen linja-autot. 

Autolla saapuville opiskelijoille löytyy parkkitilaa rautatieaseman läheisyydestä Jokiniemen puolella olevalta parkkialueelta, Jokiniementie 65 - 70. Alueella on ilmainen 12 tunnin pysäköinti ja junaradan alikulkutunnelin kautta pääset kulkemaan Tikkurilan kampusrakennukselle.

Mikäli kaipaat tarkempia ohjeita saapuessasi, ota yhteyttä korkeakouluisäntiin puh. 09 8868 7304.

Korkeakouluisännät vastaavat tilavarauksista ja heidän kauttaan voit varata oppimis- ja kokoustiloja kampukselta.
Kampuksella toimii opiskelijaravintola Amica Hella Wuolijoki.

Koulutukset ja oppimisympäristöt

Tikkurilan kampuksella on monipuolista koulutustarjontaa. Kampuksen koulutuksia ovat kauneudenhoitoala (estenomi), liiketalous (tradenomi), sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sosionomi sekä rikosseuraamusalan sosionomi.  
Tikkurilassa voit ainoana paikkana Suomessa opiskella rikosseuraamusalan sosionomiksi tai suomenkielisessä koulutuksessa estenomiksi.

Tikkurilassa voit opiskella myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon seuraavissa koulutuksissa:

  • Sosiaali- ja terveysalan johtaminen
  • Sosiaali- ja rikosseuraamusalan johtaminen ja kehittäminen
  • Terveys- ja hyvinvointipalvelujen kehittäminen ja johtaminen
  • Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta
  • Yrityksen kasvuun johtaminen
  • Global Development and Management in Health Care , englanninkielinen tutkinto

Koulutusten tarkemmat kuvaukset voit lukea YAMK-tutkinnot -sivuilta.

Laureassa on vahva kehittämispohjaisen oppimisen malli, LbD. Kampuksella on monia kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita sekä vahvat oppimis- ja kehittämisympäristöt kumppanuusverkostojen kanssa. Niihin lukeutuvat mm. yritysklusteri CIDe Cluster, Toimiva Sairaala, Päihdehoidon oppimis- ja kehittämiskeskus Living Lab (POKE) sekä Teknologialainaamo.
Liiketalouden tutkinto suoritetaan kampuksellamme suurimmaksi osaksi projektioppimisympäristössä. Myös muiden alojen opiskelijat suorittavat opintojaan erilaisissa hankkeissa ja projekteissa.

Oppimisvälineistö vastaa tämän päivän haasteisiin. Uuden aikaista välineistöä edustavat mm. simulaatio-opetuksen mahdollistavat välineet. ​

Tradenomikoulutus, liiketalous

Päiväopiskelu

P2P-opiskelija valmistuu liiketalouden tradenomiksi ja profiloituu opinnoissaan projektijohtamiseen.

P2P - eli Peer to Peer – toimintamallissa opiskellaan monipuolisesti oikeissa työelämän projekteissa ja kehittämishankkeissa (LbD malli). Luentotyylisiä opintoja on hyvin vähän ja opinnoissa painotetaan tiimityöskentelyä ja projektimuotoisia opintokokonaisuuksia.

Opiskelu avoimissa oppimisympäristöissä on työnomaista projektityön kautta oppimista. Opiskelua ohjaavat opettajien lisäksi yhteistyökumppaneiden asiantuntijat. Yhteisössä on mukana organisaatioita yhteiskunnan eri sektoreilta ja valmistuessaan P2P-tradenomilla onkin runsaasti työelämäkontakteja.​

Verkko-opiskelu

Tikkurilan kampuksella alkaa syksyllä 2017 liiketalouden tradenomikoulutus verkko-opintoina. Tässä monimuotototeutuksessa opiskelet kokonaan verkossa. Verkko-opinnoissa lähitapaamisia  Tikkurilan kampuksella on ainoastaan opintojen alussa (perehdytys ja ryhmäytyminen), jonka jälkeen niitä on kerran lukukaudessa. Opintojen aikana muut tapaamiset tapahtuvat verkossa verkkokokoustyökaluja hyödyntäen. Oppimisalustana käytetään Optima-verkkotoimintaympäristöä. 
Verkko-opiskelu on joustava mahdollisuus sinulle, joka et elämäntilanteesi tai  asuinpaikkakuntasi vuoksi voi osallistua lähiopetukseen ja haluat suorittaa opinnot omatahtisesti.

Tradenomikoulutus, tietojenkäsittely

Tietojenkäsittelyn opinnoissa Tikkurilan kampuksella profiloidutaan digitaalisten palveluiden kehittämisen eri osa-alueisiin. Opiskelija voi valita täydentävinä opintoina myös liiketalouden tradenomiopiskelijoille suunnattuja opintoja. Tikkurilan kampuskohtainen ydinosaamismoduuli tarjoaa palveluliiketoiminnan kehittämisen opintoja.​

Hoitotyö, sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutukset

Hoitotyön koulutuksessa Tikkurilan kampuksella voit opiskella sairaanhoitajaksi sekä terveydenhoitajaksi. Terveydenhoitajakoulutus antaa valmiudet toimia sekä laillistettuna sairaanhoitajana että terveydenhoitajana. Sairaanhoitajana vaikutat ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin huomioiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen terveyden.

Täydentävien opintojen kautta voit suunnata ja syventää osaamistasi sairaanhoitajaopintojen aikana. Tikkurilan sairaanhoitajakoulutuksessa sinulla on mahdollisuus valita muun muassa seuraavia täydentäviä ja kampuskohtaisia opintoja opinto-ohjelmaasi: teho- ja perioperatiivinen hoitotyö, lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukeminen sosiaali- ja terveyspalveluissa ja hyvinvointiteknologia.

Kauneudenhoitoala

Laurean Tikkurilan kampus tarjoaa ainoana suomenkielisenä ammattikorkeakouluna estenomikoulutusta. Koulutus yhdistää kosmetiikan raaka-aineiden ja lainsäädännön tuntemuksen kosmetiikka-alan liiketoiminnan osaamiseen.  Opinnot sisältävät mm. kemian alan opintoja osin laboratoriossa työskennellen sekä liiketalouden ja markkinoinnin opintoja lähiopintoina ja työelämäprojekteina.

Rikosseuraamusala, sosionomi

Laurea Tikkurilan kampus on Suomen ainoa ammattikorkeakoulu, joka järjestää rikosseuraamusalan koulutusta. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen kanssa. 

Sosiaaliala, sosionomi

Sosionomin opinnot Laurea Tikkurilan kampuksella voivat olla opiskelijan valinnan mukaisesti lähempänä perinteisiä sosiaalialan opintoja, joissa painotukset ovat mm. asiakkaan kohtaamisessa, hyvinvointipalveluissa sekä yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa tai luovien toimintojen suuntautumisessa. Luovien toimintojen suuntautuisessa (LOPS) perehdytään taidelähtöisten toimintatapojen, kuten tanssin, draaman, musiikin, kuvan ja liikunnan, soveltamismahdollisuuksiin sosiaalialan työssä. Koulutussuuntautumista ei valita yhteishakuvaiheessa vaan vasta opiskelijan tullessa valituksi opiskelijaksi.

 

 

 

​Yhteystiedot

Ratatie 22, 01300 Vantaa


Korkeakouluisännät

Puh  (09) 8868 7304 ja  
puh. 0400 142 657 

Sähköposti:
isannat.tikkurila@laurea.fi 

Opintotoimisto

puh.(09) 8868 7300

Sähköposti:
tikkurila.info@laurea.fi

Opintotoimistojen aukioloajat

Pääovien aukioloajat:

Ma-To 7.30 – 19.00
Pe 7.30 – 16.00
Arkipyhien aattoina 7.30 – 15.00

 

 

Tikkurilahttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=8TikkurilaRatatie 22, Vantaa

 Tiedotteet

 

 

Sote-seminaari Tikkurilassa: neljä näkökulmaa uudistukseenhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Nelja-nakokulmaa-sote-uudistukseen.aspx2017-03-19T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/SOTE%20seminaari%20Laurea%20muutosjohtaja%20Aronkyto.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Sote-seminaari Tikkurilassa: neljä näkökulmaa uudistukseen
Avoin yhteiskehittämisen työtila Kehittämö avattiin Tikkurilassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Avoin-yhteiskehittamisen-tyotila-Kehittamo-avattiin-Tikkurilassa.aspx2017-02-28T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kehittamo%20tyotila%20Tikkurila%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Avoin yhteiskehittämisen työtila Kehittämö avattiin Tikkurilassa
Vanhusten näköpuhelin toi laurealaiselle finaalipaikan ideakilpailussahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Vanhusten-näkopuhelin-toi-laurealaiselle-finaalipaikan-ideakilpailussa.aspx2017-02-09T22:00:00Z<img alt="Sairaanhoitajaopiskelija Queen Silvia Award Laurea Karri Kaijala" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Sairaanhoitajaopiskelija%20Queen%20Silvia%20Award%20Laurea%20Karri%20Kaijala.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Vanhusten näköpuhelin toi laurealaiselle finaalipaikan ideakilpailussa

 Tapahtumat

 

 

”Asiakkaalla on kerrottavaa” - Hyvinvointiratkaisujen ideointityöpajahttps://www.laurea.fi/tapahtumat/Sivut/Asiakkaalla-on-kerrottavaa-Hyvinvointiratkaisujen-ideointityopaja.aspx”Asiakkaalla on kerrottavaa” - Hyvinvointiratkaisujen ideointityöpaja2017-05-02T09:00:00Z

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=188<a href="/palvelut/palvelut-tyoelamalle/kehittamo"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">Kehittämö</a>Tarvitsetko työtilaa? Tutustu Kehittämön mahdollisuuksiin.

 Blogit

 

 

 Videot