https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=27<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Otaniemi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Otaniemi kampus

Otaniemen monialaisella kampuksella voit opiskella yli tuhannen opiskelijan joukossa innovatiivissa oppimisympäristöissä fysioterapeutiksi, sairaanhoitajaksi, sosionomiksi, terveydenhoitajaksi ja tradenomiksi. Lisäksi kampuksella tarjotaan erilaista täydennyskoulutusta. Kampuksen tiloissa toimii myös useita ulkopuolisia yrityksiä.

Saapumisohjeet ja pysäköintipaikat

Otaniemen kampus sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa. Kampus on Kehä 1:n Tapiolan liittymän läheisyydessä, ja sinne pääsee helposti linja-autolla tai autolla.

Kampuksen piha-alueella on pysäköintipaikkoja rajoitetusti, minkä vuoksi suosittelemme käyttämään julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan.  Vierailijat voivat hakea väliaikaisen pysäköintiluvan infopisteestä, ja talon edestä löytyy muutama kiekollinen pysäköintipaikka. Henkilöstön jäsenet sekä opiskelijat voivat saada lupalapun pidempiaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintilupaa voi kysyä korkeakouluisänniltä.

Esteettömyys

 Otaniemen kampuksella on huomioitu myös liikuntarajoitteisuus. Pääoven edessä on kaksi invapysäköintipaikkaa. Kiinteistön pääovet ovat automaattisesti avautuvia, joten pyörätuolilla liikkuminen on helppoa. Hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin esteettömästi. Pohjakerroksessa liikuntasalin ovia vastapäätä ja ensimmäisessä kerroksessa auditorioiden välissä on kaksi inva-WC:tä.

Koulutukset

Otaniemen kampuksella opiskellaan sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan opintoja sekä liiketaloutta päivä- ja monimuotototeuksissa. Suoritettavat tutkinnot ovat fysioterapeutti (AMK), sosionomi (AMK), sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK) sekä tradenomi (AMK).

Otaniemen kampuksen liiketalouden opinnoissa keskitytään erityisesti asiakaslähtöiseen ja digitaaliseen liiketoimintaan, markkinointiin sekä yrittäjyyteen. Opiskelu on pääosin tiimityöskentelyä työelämälähtöisissä projekteissa, joissa pääset kehittämään ja toteuttamaan joko yhteistyöyritysten tai -organisaatioiden liiketoimintaa tai mahdollista omaa yritysideaasi ohjaajien opastuksella.

Lisäksi Otaniemen kampuksella tarjotaan täydennyskoulutusta ja erikoistumiskoulutusta.

Tilat, oppimisympäristöt ja palvelut

Otaniemen kampuksella on perusluokkatilojen lisäksi tietokoneluokkia, eri koulutusalojen erikoisluokkia (esim. Activity Lab, Skill Lab, Karibia, LabLife-tila, Virve-simulaatiotila) sekä itsenäiseen projektityöskentelyyn tarkoitettuja pientiloja tietokoneineen. Opiskelijat sekä henkilöstö voivat käyttää myös liikuntasalia ja kuntosalia vapaasti sellaisina aukioloaikoina, jolloin salissa ei ole varattua vuoroa tai ulkopuolista toimintaa.

Opiskelijoita palvelee kampuksella opintotoimisto, opintopäällikkö, Comms-viestintäpalvelut, LaureAMKO, Laurean kirjasto sekä terveydenhoitaja.

Otaniemen kampus tarjoaa monipuolisia ja viihtyisiä kokous- ja neuvottelutiloja eri toimialojen yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille.

Kampuksen korkeakouluisännät palvelevat infopisteessä kaikissa kiinteistöä koskevissa kysymyksissä sekä tilavuokrausasioissa.

ISS tarjoaa kiinteistössä kahvila-, ja lounas- ja kokoustarjoilupalveluita.

 

 

Yhteystiedot

Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo

Aukioloajat

Pääovi avoinna ma-to  7.30-19.45
Pe  7.30-16.45

Kesäaika 19.6 - 20.8.2017:

Pääovi avoinna ma-pe 8.00-16.00

Korkeakouluisännät/INFO

(09) 8868 7502 ja 040-752 6484
isannat.otaniemi@laurea.fi

Opintotoimisto

(09) 8868 7500
otaniemi.info@laurea.fi

Opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

libotaniemi@laurea.fi

Kirjastojen aukioloajat

 

 

Otaniemihttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=6OtaniemiMetsänpojankuja 3, Espoo

 Tiedotteet

 

 

Opiskeluhuollon kehittäjien LAPE-verkosto kokoontui Otaniemessähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskeluhuollon-kehittajien-LAPE-verkosto-kokoontui-Otaniemessa.aspx2017-12-11T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/LAPE%20verkosto%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opiskeluhuollon kehittäjien LAPE-verkosto kokoontui Otaniemessä
Yhdessä terveempi Uusimaa -hankkeen seminaari: Toimivat palvelut suunnitellaan yhdessähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Yhdessa-terveempi-Uusimaa-hankkeen-seminaari-Toimivat-palvelut-suunnitellaan-yhdessa.aspx2017-12-11T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Yhdessa%20terveempi%20Uusimaa%20seminaari%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Yhdessä terveempi Uusimaa -hankkeen seminaari: Toimivat palvelut suunnitellaan yhdessä
Zone-liikuntapalvelujen avajaisia vietettiin Otaniemessähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Zone-liikuntapalvelujen-avajaisia-vietettiin-Otaniemessa.aspx2017-09-11T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/ZONE%20Otaniemi%20avajaiset%20Laurea%20pieni.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Zone-liikuntapalvelujen avajaisia vietettiin Otaniemessä

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot