Siirry sisältöön

Otaniemen kampuksen yhteystiedot

Otaniemen monialaisella kampuksella voit opiskella yli tuhannen opiskelijan joukossa innovatiivisissa oppimisympäristöissä fysioterapeutiksi, sairaanhoitajaksi, sosionomiksi, terveydenhoitajaksi ja tradenomiksi. Lisäksi kampuksella tarjotaan erilaista täydennyskoulutusta.

Yhteystiedot

Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo

Aukioloajat:

Ovet avoinna ma-to klo 7.30-18.45 ja pe klo 7.30-15.45

INFO/ Tila- ja aulapalvelujen koordinaattorit

Ma-to klo 7.30-19.00 ja pe klo 7.30-16.00

(09) 8868 7502 ja 040 752 6484
isannat.otaniemi@laurea.fi

Opintotoimisto

(09) 8868 7500
otaniemi.info@laurea.fi
Opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

libotaniemi@laurea.fi

Saapumisohjeet ja pysäköintipaikat

Otaniemen kampus sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa. Kampus on Kehä 1:n Tapiolan liittymän läheisyydessä, ja sinne pääsee helposti linja-autolla, metrolla tai autolla. Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelet Laurean Otaniemen kampukselle 10-15 minuutissa.

Kampuksen piha-alueella on pysäköintipaikkoja rajoitetusti, minkä vuoksi suosittelemme käyttämään julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan. Vierailijat voivat hakea väliaikaisen pysäköintiluvan infopisteestä, ja talon edestä löytyy muutama kiekollinen pysäköintipaikka. Henkilöstön jäsenet sekä opiskelijat voivat saada lupalapun pidempiaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintilupaa voi kysyä infosta koordinaattoreilta. Katso tästä tarkemmat ohjeet pysäköintiin (pdf)

Esteettömyys

Otaniemen kampuksella on huomioitu myös liikuntarajoitteisuus. Pääoven edessä on kaksi invapysäköintipaikkaa. Kiinteistön pääovet ovat automaattisesti avautuvia, joten pyörätuolilla liikkuminen on helppoa. Hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin esteettömästi. Pohjakerroksessa liikuntasalin ovia vastapäätä ja ensimmäisessä kerroksessa auditorioiden välissä on kaksi inva-WC:tä. Lue lisää esteettömyydestä Otaniemen kampuksella.

Tilat ja palvelut

Opiskelijoita palvelee kampuksella opintotoimisto, opintopäällikkö, opiskelijakunta Laureamko ja Laurean kirjasto.

Otaniemen kampus tarjoaa monipuolisia ja viihtyisiä kokous- ja neuvottelutiloja eri toimialojen yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille.

Kampuksen tila- ja aulapalvelujen koordinaattorit palvelevat infopisteessä kaikissa kiinteistöä koskevissa kysymyksissä sekä tilavuokrausasioissa.

Lue lisää Otaniemen kampuksen palveluista ja koulutuksista