Siirry sisältöön

Esteettömyys Otaniemen kampuksella

Saapumisohjeet 

Laurea Otaniemen kampuksella on kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa. Esteettömät pysäköintiruudut sijaitsevat suoraan kampuksen pääsisäänkäynnin edessä osoitteessa Metsänpojankuja 3, Espoo. Pysäköintiruutujen yhteydessä on opaste, josta löytyy puhelinnumero, mikäli tarvitsee apua saapumisessa tila- ja aulapalvelujen koordinaattoreilta.

Saattoliikenteelle on tilaa pääsisäänkäynnin edessä osoitteessa Metsänpojankuja 3, Espoo. Sisäänkäynnin edessä on katos, jossa voi odottaa saattoliikenteen saapumista.  

Tiedot sisäänkäynnistä 

Esteetön sisäänkäynti tapahtuu pääovista osoitteessa Metsänpojankuja 3, Espoo. Sisäänkäynnin yhteydessä on opaste, josta löytyy tarvittaessa puhelinnumero, mikäli tarvitsee apua saapumisessa. Sisäänkäynnin ensimmäisessä ulko-ovessa on sähköinen avausmekanismi. Tuulikaapin ovi on manuaalinen.

Sisäänkäynnin edusta ja tuulikaappi ovat tasaiset. Sisäänkäynti on osin katettu.  

Sisätilat 

Laurea Otaniemen kampuksen infopiste sijaitsee heti pääsisäänkäynnin jälkeen aulassa vasemmalla. Otaniemen kampus on liikkumisympäristön näkökulmasta esteetön. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku. Kampukselta löytyy kaksi hissiä. Ensimmäinen hissi sijaitsee heti sisäänkäynnin jälkeen oikealla ja toinen hissi peremmällä ruokalan jälkeen oikealla olevassa aulatilassa. Hisseillä pääsee kaikkiin kerroksiin. 

Esteetön wc 

Laurea Otaniemen kampukselta löytyy kaksi esteetöntä wc-tilaa. Ensimmäinen sijaitsee katutasossa 0. kerroksessa ruokalan jälkeen oikealla olevassa aulatilassa. Tämän wc-tilan ovessa on sähköinen avausmekanismi. Toinen esteetön wc-tila sijaitsee 1. kerroksessa auditorioiden läheisyydessä. 

Katso kuvia Otaniemen kampuksen sisäänkäynnistä, infotiskistä ja esteettömistä wc-tiloista.

Lisätietoja Otaniemen kampuksen esteettömyydestä 

Info / Tila- ja aulapalvelujen koordinaattorit

(09) 8868 7502 ja 040-752 6484

isannat.otaniemi@laurea.fi