https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=32<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Etusivun%20yläbannerit/lohja.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea Lohja

Lohjan kampus sijaitsee Lohjan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kampus on välittävä, luova ja ketterä.  Kampukselta valmistuu työelämää ja omaa työtään kehittäviä tradenomeja, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Lohjan kampuksella opiskelija kokee osaamisen ja oppimisen iloa sekä Laurean palvelulupauksen toteutuvan.

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Kampukselle pääsee esteettömästi pääovesta. Lohjan kampuksella on vieraille ja henkilökunnalle rajallinen määrä parkkipaikkoja kampusalueella sekä etupihalla että takapihalla. Henkilökunnan parkkipaikat vaativat erillisen pysäköintiluvan, jonka saa infosta tai opintotoimistosta.  Lähistöllä on jonkin verran lyhytaikaisia kiekko- ja maksullisia parkkipaikkoja. 

Kampukselle on hyvät bussiyhteydet pääkaupunkiseudulta. Lähimmät pysäkit ovat Suurlohjankadulla ja Kauppakadulla.  

Kampuksen pääoven edessä on kaksi inva-paikkaa. Kampukselle pääsee esteettömästi pääovesta. Hissillä pääsee kaikkiin kampuksen kerroksiin.  Inva-WC sijaitsee alimmassa kerroksessa.

Koulutukset

Liiketalous

Yrityslabra tarjoaa vaihtoehtoisen tavan opiskella liiketaloutta. Opiskelijat tekevät alueen yritysten ja muiden yhteisöjen tilaamia kehittämisprojekteja alueen yrityksille ja muille yhteisöille  yhteistyössä heidän asiantuntijoittensa kanssa.

Opiskelussa painottuvat  ongelmanratkaisun, tulevaisuudessa tarvittavien uusien työtapojen ja kansainvälisten taitojen osaamisen kehittyminen vastavuoroisessa yhteistyössä. Innostava  Yrityslabran oppimis- ja tki-ympäristö mahdollistaa työskentelyn asiakasyritysten kehittämisprojekteissa ja tukee  opiskelijaa omaan yritystoimintaan innostamisessa. Lue lisää liiketalouden koulutuksesta ja siihen hakeutumisesta.

Sosionomi

Laurean kansainvälisesti v. 2016 auditoitu sosionomikoulutus vastaa parhaillaan menossa olevaan SOTE- ja maakuntauudistuksen haasteisiin. Sosiaalialan ja sairaanhoitajan opintoja integroidaan laaja-alaisemman osaamisen saavuttamiseksi. Lisäksi useamman koulutusalan yhteisiä hankkeita toteutetaan kaikilla kampuksilla.

Lue lisää sosionomikoulutuksesta.

Sairaanhoitaja

Laurea on Suomen suurin sairaanhoitajien kouluttaja. Koulutus  tuottaa  laaja-alaista ydinosaamista, joka vastaa terveydenhuollon ajassa muuttuviin tarpeisiin.

Terveystori on Lohjan kampuksen sairaanhoitajatutkinnon oppimis- ja tki-ympäristö.  Se koostuu laboraatio- ja simulaatioympäristöstä, missä opiskelija kehittää potilaan hoitamisen taitoja todentuntuisessa ympäristössä. Projektiympäristössä opiskelijan osaaminen kehittyy alueen erilaisissa terveyden ja hyvinvoinnin hankkeissa ja projekteissa toimimalla yrittäjämäisesti  kehittäjäksi. Virtuaaliympäristö mahdollistaa aikaan ja paikkaan sitomattoman opiskelun. Lue lisää sairaanhoitajakoulutuksesta.

 

 

 

 

​Yhteystiedot 

Nummentie 6
08100 Lohja
lohja.info@laurea.fi

Opintotoimisto

puh. (09) 8868 7800
lohja.info(at)laurea.fi

Opintotoimistojen aukioloajat

Aulapalvelut/Info

(09) 8868 7888
isannat.lohja@laurea.fi

Aukioloajat

Pääovi auki

ma-to klo 7-17
pe klo 7-15

Sivuovet

ma-to klo 7-16
pe klo 7-15

Kirjasto

liblohja@laurea.fi

Kirjastojen aukioloajat

 

 

Lohjahttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=5LohjaNummentie 6, Lohja

 Tiedotteet

 

 

Laurean uusi kampus valmistuu kauppakeskukseen Lohjallahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Laurean-uusi-kampus-valmistuu-kauppakeskukseen-Lohjalla.aspx2018-08-19T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kauppakeskus%20LOHI%20tyomaa%20netti.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Laurean uusi kampus valmistuu kauppakeskukseen Lohjalla
Liiketalouden opiskelija Samuel: ”Tavoitteiden saavuttaminen vaatii työtä”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Liiketalouden-opiskelija-Samuel-Tavoitteiden-saavuttaminen-vaatii-tyota.aspx2018-03-22T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Opiskelijatarina%20Laurea%20Samuel%20Kivikari%20Lohja%20liiketalous%20tradenomi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Liiketalouden opiskelija Samuel: ”Tavoitteiden saavuttaminen vaatii työtä”
Lohja 3DHackathonissa kehitetään uusia ideoita 3D-tulostukseenhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Lohja-3DHackathonissa-kehitetaan-uusia-ideoita-3D-tulostukseen.aspx2018-03-15T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/opiskelijat%20piirtavat.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Lohja 3DHackathonissa kehitetään uusia ideoita 3D-tulostukseen

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

Lohjan blogihttps://www.laurea.fi/update/Lists/Ulkoisetblogit/DispForm.aspx?ID=4<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Kuvalinkkikuvat/kl_Yrityksen_kasvuun_johtaminen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Lohjan blogiTutustu Lohjan Laurean yrityslabran blogiin.<a href="https://yrityslabra.wordpress.com/" target="_blank"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">Yrityslabran blogi </a>

 Videot