Siirry sisältöön

Projektijohtamisen tradenomiopinnot

Opiskelu suoritetaan tekemällä liiketalouden projekteja yrityksille ja organisaatioille asiantuntijoiden ja työelämäkumppaneiden vahvassa ohjauksessa.

Opiskelijat tekevät ryhmätöitä.

Verkostoidu työelämän kanssa jo opiskeluaikana

Hyvinkään,Tikkurilan ja Lohjan kampuksilla liiketaloutta opiskellaan projekteissa uniikin projektioppimismallimme mukaan. Projekteissa opiskelijat toimivat tiimeissä asiantuntijaopettajiemme ja työelämäkumppaneiden vahvassa ohjauksessa. Projektit toteutetaan yhteistyökumppaniyritysten tarpeisiin. Jokaisessa projektissa opiskellaan myös liiketalouden teoriaa. Osaaminen näytetään projektimallin mukaisessa projektityöskentelyssä ilman tenttejä.

Projektit tarjoavat opiskelijoille heti opintojen alusta lähtien erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet työelämään. Voit halutessasi tehdä jopa 180 op (210 op koko tutkinto) opinnoistasi työelämäverkostoissa. Projektien laajuus on keskimäärin 15 op. Verkostoituminen tukee vahvasti työllistymistäsi.

Projektien johtamista opitaan hyvin käytännönläheisesti toimimalla projektipäällikkönä ja tiimiesimiehenä. Osa projekteista on kansainvälisiä ja englanninkielisiä, joten pääset toimimaan myös monikulttuurisessa tiimissä. 

Vuosittain opiskelijatiimimme toteuttavat 120-120 asiakasprojektia. Yritysyhteistyö-kumppaneidemme tyytyväisyys projektien tuloksiin vuonna 2018 oli 4,5 (N=74) (1 = heikko -> 5 = kiitettävä).

Tutustu myös InnoVillaan

 

Projektijohtamisen opiskelija Sonja kertoo opiskelusta Hyvinkään kampuksella

Lisätietoja:

Opiskelijatarinoita ja -projekteja