Siirry sisältöön

Kaikki mahdollisuudet avoinna

Aluepäällikkönä työskentelevä Antti Taskinen on valmistunut Laurean Hyvinkään kampukselta keväällä 2014. Kahden ja puolen vuoden opinnot Taskisella sisälsivät kuusi projektia ja yhden lukukauden vaihdossa. Projektiopinnot olivat luonteiltaan hyvin erilaisia, mukaan mahtui sekä markkinoinnin että taloushallinnon ja tapahtumanjärjestykseen liittyviä projekteja. Kansainvälisten ja suomenkielisten projektien yhdistelmä kasvatti Taskisen osaamista entisestään.

Antti Taskinen

Uutinen 6.11.2018

Erilaisten projektien tekeminen laajensi Taskisen aiempaa osaamista, teorian ja käytännön tekemisen kautta oma osaaminen kehittyi. Myös töissä paljon projekteja kohdannut Taskinen kokee P2P-opiskeluiden antaneen hyvät valmiudet työelämään. Projektikoordinaatiotaidot sekä muut käytännön tekemisen kautta opitut taidot ovat hyödyllisempiä kuin kirjasta opitut teoriat. ”Projektit antoivat laajasti ja käytännönläheisesti eväitä myynnistä ja markkinoinnista. Myynnin tekeminen niin sanotussa harjoitteluilmapiirissä oli todella opettavaista ja hyödyllistä”, Taskinen kuvailee projektien antamia oppeja.

Opiskelujensa viimeisenä keväänä Taskinen suoritti työharjoittelun, teki opinnäytetyön ja työskenteli sen aikaisessa työpaikassaan. Siirtymisen opiskelusta kokonaan työelämään Taskinen kokee kivuttomammaksi P2P:n vuoksi. Projektien aikainen tiivis yhteistyö yhteistyökumppaneiden kanssa helpotti muutosta. ”Siirtyminen työelämään onnistui minulla sujuvasti. Verkot olivat hyvin vesillä jo opintojen loppuvaiheessa”, Taskinen muistelee vuosien takaisia aikoja.  Valmistumisen jälkeen Taskinen sai heti vastuullisempia tehtäviä myymäläpäällikkönä sen hetkisestä työpaikasta.

Opintojen aikana luotujen verkostojen avulla avautui kuitenkin mahdollisuus vaihtaa tanskalaiseen henkilöstöalan yritykseen. Vuoden päivät työskenneltyään myynnin ja rekrytoinnin parissa henkilöstöalalla Taskinen työllistyi terveyspalveluyritys Mehiläiseen, jossa hän työskentelee tänä päivänä aluepäällikkönä. Tämän hetkisessä työssään Taskinen huolehtii lääkärirekrytoinnista sekä kunta-asiakkuuksista. ”Tradenomi ei valmistu tiettyyn ammattiin, vaan voi työllistyä markkinointiin, taloushallintoon, HR-puolelle. Mahdollisuudet ovat avoinna ja vaihtoehtoja on paljon. Opiskelujen aikana kannattaa haastaa itseään ja kasvattaa omaa osaamista mahdollisimman laajaksi”, Taskinen toteaa tradenomi opiskelun hyödyistä.

Aluepäällikkö Antti Taskista haastatteli Venla Korhonen

Liiketalouden koulutus

Hae koulutukseen

Oletko kiinnostunut myynnistä, johtamisesta, henkilöstöasioista, talousasioista ja talouden ilmiöistä? Hae opiskelemaan liiketaloutta!

Lue lisää liiketalouden koulutuksesta