Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Ravintola Factoryn kanssa

Ravintola Factory yrityksenä

Innovatiivinen 19 ravintolan lounasravintolaketju, joka tarjoaa myös tapahtumatiloja, cateringia ja paljon muuta.

 

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Yhteistyön puitteissa on työharjotteluiden lisäksi kehitetty liiketoimintamalleja, ravintoloiden turvallisuutta ja kestävämpää lounasruokailua. Ravintola Factory on myös kumppanina nepalilaisten opiskelijoiden työharjoitteluissa.

Helsingissä ja Espoossa 19 toimipisteessä toimiva Ravintola Factory on toiminut Laurean avainkumppanina alkuvuodesta 2020 lähtien. Yhteistyö on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin sekä opiskelijaprojektien että harjoitteluyhteistön saralla.

Ravintola Factoryn toimitusjohtaja Matti Karvonen kertoo, että heillä on Laureasta hyvä mielikuva kouluttajana. Karvonen kertoo, että he haluavat myös auttaa koulutuksen kehittämisessä. Samalla Laurea ja Ravintola Factory voivat oppia toisiltaan uutta.

-    Me katsomme omaa toimintaamme usein liian läheltä ja siksi opiskelijat ja heidän uudet näkökulmansa ovat meille todella tärkeitä. Niitä me haluamme myös jatkossakin tämän yhteistyön kautta saada.

Yhteistyötä ei tarvitse tehdä vain ravintola-alan opiskelijoiden kanssa, vaan erilaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön voivat olla esimerkiksi palveluiden, liiketoiminnan, taloushallinnon tai ruuan kehitysprojektit.

Harjoitteluyhteistyön tavoitteena on luoda jatkuva prosessi, jossa Ravintola Factoryssä olisi ympärivuoden Laurean opiskelijoita harjoittelijoina. Lisäksi Ravintola Factoryssa nähdään mahdollisuutena työllistää valmistuneita opiskelijoita yhteistyön myötä.

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin!

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: