Siirry sisältöön

Vaikuttava ja vastuullinen Laurea – Vuoden 2021 vaikuttavuusraportti on julkaistu

Tuoreessa raportissa tarkastelemme Laurean yhteiskunnallista vaikuttavuutta case-esimerkkien avulla.

Uunituore Vaikuttavuusraporttimme on julkaistu. Raporttiin on koottu esimerkkejä toimintamuodoista ja -malleista, joilla olemme tuottaneet yhteiskunnallista vaikuttavuutta vuonna 2021. Esimerkkien kautta toivomme innostavamme sekä korkeakouluyhteisöämme että nykyisiä ja uusia yhteistyökumppaneitamme aktiiviseen kehitystyöhön kanssamme. 

Olemme julkaisseet vastaavaa raporttia vuodesta 2016 lähtien. Vuosittain ilmestyvä Yhteiskunnallinen vaikuttavuus- ja vuorovaikutus -raporttimme onkin jo kuudes laatuaan. 

Me Laureassa uskomme, että vaikuttavuus syntyy vuorovaikutuksesta ja yhteistyöstä. Uskomme, että oppiminen ja vastuullinen toiminnan kehittäminen edellyttävät korkeakoululta avoimuutta ja aktiivista vuoropuhelua toimintaympäristön kanssa. Täten ihmisläheisten esimerkkien ja käytännön toimintaa esittelevien case-kuvausten kautta pystymme osoittamaan vaikuttavuuden syvyyttä ja laadullisia piirteitä parhaiten. 

Vaikuttavuus syntyy yhteistyössä kehitetyistä uusista ajatuksista ja näkökulmista. Innovoinnissa kaikki osapuolet ovat samanarvoisia: opiskelijat, yhteistyökumppanit ja henkilökuntamme.

Kooste on jäsennelty Laurea 2030 -strategian teemojen mukaisesti. Case-kuvauksissa ääneen pääsevät niin opiskelijamme, henkilökuntamme kuin kumppanimmekin. 

Tutustu Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus & vuorovaikutus 2021 -raporttiin (pdf).

Lisätietoja: