https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=14<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Hyvinkaa.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Hyvinkään kampus

Hyvinkään monialaisella kampuksella voit opiskella lähes tuhannen opiskelijan joukossa sairaanhoitajaksi, sosionomiksi tai tradenomiksi. Lisäksi tarjoamme erilaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Kampus sijaitsee  Hyvinkään keskustan tuntumassa. Rautatieasemalle  alle kymmenen minuutin kävelymatka.

Koulun omia parkkipaikkoja on rajoitetusti Uudenmaankadun puolella ja koulun takana Helenenkadun puolella. Henkilökunnan parkkipaikoille pysäköiminen vaatii pysäköintilupaa.

Koulutukset

Tradenomikoulutus

Hyvinkään kampuksella aloitat liiketalouden opintosi projektityöskentelyllä. Ensimmäisten 1-2 vuoden aikana opiskelet tiimisi kanssa tekemällä yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tämän jälkeen voit valita opiskelupolkusi joko oikeudellisen osaamisen tai projektijohtamisen (P2P) opinnoista tai suunnitella näistä vaihtoehdoista itsellesi oman yhdistelmän.

Sosionomikoulutus

Hyvinkään kampuksella syvennytään erityisesti varhaiskasvatukseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyön sekä lastensuojelun painoalueilla. Lastentarhanopettajan pätevyyden voi saada suorittamalla 60 opintopisteen verran varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opintoja.

Lue lisää sosionimikoulutuksesta.

Sairaanhoitajakoulutus

Hyvinkään kampuksella voit syventää hoitotyön osaamistasi johonkin seuraavista:
• akuutti ja sisätauti-kirurginen hoitotyö
• mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö
• perioperatiivinen hoitotyö

Simulaatiosairaalassa harjoittelet potilassimulaattorin avulla monenlaisia hoitotoimenpiteitä esimerkiksi elvytystä tai vammautuneen potilaan hoitoa.  Lisäksi pääset kehittämään hoitotyötä ja sen prosesseja osallistumalla yhteistyökumppanin projekteihin.

Syksyllä 2017 alkavan monimuotokoulutuksen lähiopetuspäivät ovat perjantai ja lauantai. Intensiiviviikko järjestetään kerran lukukaudessa eli kahdesti vuodessa. 

Oppimisympäristöt kampuksella

Hyvinkää on innovatiivisten oppimisympäristöjen kampus:

Simulaatiosairaalassa  hyödynnetään uusinta langatonta simulaatiotekniikkaa potilashoidon oppimisessa ja hoitoprosessien moniammatillisessa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Langaton potilassimulaattori kuvauslaitteineen matkustaa vaivattomasti myös hoitoyhteisöihin erilaisten tiimien koulutuksiin.

Prosessien mallinnus- ja simulaatiolaboratoriossa tutkitaan ja kehitetään yritysten ja julkisten palveluiden prosesseja ja palveluketjuja, asiakaslähtöisyyttä ja kustannustehokkuutta.

P2P (Peer to Peer) on liiketalouden moderni ja kansainvälinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat, ohjaajat ja työelämän asiantuntijat työskentelevät yhdessä yritysten kehittämisprojekteissa.  Oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyssä.

InnoVillan  yrittäjyysosaamista kehittävässä oppimis- ja kehittämisympäristössä voi kehittää omaa liikeideaa tai jo olemassa olevaa yritystä yhdessä monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa.

 

 

Yhteystiedot 

Uudenmaankatu 22
05800 Hyvinkää.

Puh. (09) 8868 7700

hyvinkaa.info@laurea.fi

Aukioloajat

Pääovi (Uudenmaankatu)
ma-pe klo 7:45 - 16:00

---
Helenenkadun puoleinen ovi (Hyvinkään Opisto) on auki

ma-to 07:45-20:30

pe 07:45 - 16:00


Huom! Kiirastorstaina 13.4.2017 suljemme klo 15

Opintotoimistojen aukioloajat

 

 

Hyvinkäähttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=2HyvinkääUudenmaankatu 22, Hyvinkää

 Tiedotteet

 

 

Kansainvälisellä viikolla teemana monikulttuurinen viestintähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Kansainvalisella-viikolla-teemana-monikulttuurinen-viestinta.aspx2017-04-11T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/IMG_0554.JPG" style="BORDER:0px solid;" />Kansainvälisellä viikolla teemana monikulttuurinen viestintä
Miksi Laureaan? -tapahtumakiertue vieraili toisen asteen oppilaitoksissahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Miksi-Laureaan-tapahtumakiertue-vieraili-toisen-asteen-oppilaitoksissa.aspx2017-03-26T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Laurea%20UAS%20kirjaimet.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Miksi Laureaan? -tapahtumakiertue vieraili toisen asteen oppilaitoksissa
Asiaa yrittäjyydestähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Asiaa-yrittajyydesta.aspx2017-03-15T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/YTP%20Hyvinkaa%202017%20Ilkka%20Lavas%20yrittajyys.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Asiaa yrittäjyydestä

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

Hyvinkään kampuksen blogihttps://www.laurea.fi/update/Lists/Ulkoisetblogit/DispForm.aspx?ID=2<a href="http://laureahyvinkaa.blogspot.fi/" target="_blank"><img alt="" src="/update/Testikuvat/testikuvalinkki1.jpg" style="BORDER:0px solid;" /></a>Hyvinkään kampuksen blogiYhdessä enemmän Hyvinkäällä -blogi<a href="http://laureahyvinkaa.blogspot.fi/" target="_blank">http://laureahyvinkaa.blogspot.fi/</a>

 Videot