https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=14<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Etusivun%20yläbannerit/hyvinkää_kampus.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Hyvinkään kampus

Hyvinkään monialaisella kampuksella voit opiskella lähes tuhannen opiskelijan joukossa sairaanhoitajaksi, sosionomiksi tai tradenomiksi. Lisäksi tarjoamme erilaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Kampus sijaitsee  Hyvinkään keskustan tuntumassa. Rautatieasemalle  alle kymmenen minuutin kävelymatka.

Koulun omia parkkipaikkoja on rajoitetusti Uudenmaankadun puolella ja koulun takana Helenenkadun puolella. Henkilökunnan parkkipaikoille pysäköiminen vaatii pysäköintilupaa.

Koulutukset

Tradenomikoulutus

Hyvinkään kampuksella liiketalouden tradenomin perusopinnot opiskellaan lähes kokonaan yritysten kanssa tehtävissä asiakasprojekteissa. Työelämän kanssa tehtävät projektit aloitat jo opintojen alussa, joten pääset rakentamaan heti ammatillista verkostoasi tulevaa työuraasi varten.  Hyvinkään kampuksella voit syventää osaamistasi liiketalouden koulutuksessa oikeustradenomiopinnoilla tai erikoistumalla projektijohtamiseen. Projekteissa pystyt vahvistamaan myös liiketalouden muita keskeisiä osa-alueita kuten markkinointia, myyntiä ja henkilöstöjohtamista.

Lue lisää Hyvinkään kampuksen liiketalouden projektioppimismallista.

Oikeustradenomiksi Hyvinkäällä

Hyvinkään kampuksen liiketalouden koulutuksessa voit erikoistua myös oikeustradenomiksi. Oikeustradenomit työllistyvät esimerkiksi käräjäoikeuksiin tai pankkiin- ja vakuutusalalle. Oikeustradenomiopinnot koostuvat julkis- ja yksityisoikeuden 60 op opintokokonaisuudesta, joka opiskellaan noin 1,5 vuoden liiketalouden ydinosaamisopintojen jälkeen. Oikeustradenomiopintoihin kuuluu myös oikeudellinen opinnäytetyö sekä 15 op syventävä harjoittelu oikeudellista osaamista vaativissa työpaikoissa. Harjoittelu toteutetaan oikeushallinnon osalta yhteistyössä oikeusministeriön kanssa ja se on palkallista. Muita harjoittelupaikkoja löytyy verkostoistamme.

Sosionomikoulutus

Hyvinkään kampuksella opiskelijalla on mahdollisuus  syventyä varhaiskasvatukseen, perhetyöhön sekä sosiaalialan oikeudelliseen osaamiseen. Lastentarhanopettajan pätevyyden voi saada suorittamalla 60 opintopisteen verran varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opintoja.

Lue lisää sosionomikoulutuksesta.

Sairaanhoitajakoulutus

Laurea profiloituu Suomen suurimpana sairaanhoitajien kouluttajana tuottaen  laaja-alaisen ydinosaamisen, joka vastaa terveydenhuollon ajassa muuttuviin tarpeisiin. Laureassa osaamista täydennetään opiskelijan valinnan mukaan akuuttihoitotyöhön, mielenterveys, kriisi- ja päihdehoitotyöhön, ikääntyvien terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, avoterveydenhuollon vastaanottotoimintaan ja sähköisten palveluiden hallintaan sekä potilas- ja henkilöstöturvallisuuteen.

Simulaatiosairaalassa harjoittelet potilassimulaattorin avulla monenlaisia hoitotoimenpiteitä esimerkiksi elvytystä tai vammautuneen potilaan hoitoa.  Lisäksi pääset kehittämään hoitotyötä ja sen prosesseja osallistumalla yhteistyökumppanin projekteihin.

 Lue lisää sairaanhoitajakoulutuksesta.

Oppimisympäristöt kampuksella

Hyvinkää on innovatiivisten oppimisympäristöjen kampus:

Simulaatiosairaalassa  hyödynnetään uusinta langatonta simulaatiotekniikkaa potilashoidon oppimisessa ja hoitoprosessien moniammatillisessa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Langaton potilassimulaattori kuvauslaitteineen matkustaa vaivattomasti myös hoitoyhteisöihin erilaisten tiimien koulutuksiin.

Prosessien mallinnus- ja simulaatiolaboratoriossa tutkitaan ja kehitetään yritysten ja julkisten palveluiden prosesseja ja palveluketjuja, asiakaslähtöisyyttä ja kustannustehokkuutta.

P2P (Peer to Peer) on liiketalouden moderni ja kansainvälinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat, ohjaajat ja työelämän asiantuntijat työskentelevät yhdessä yritysten kehittämisprojekteissa.  Oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyssä.

InnoVillan  yrittäjyysosaamista kehittävässä oppimis- ja kehittämisympäristössä voi kehittää omaa liikeideaa tai jo olemassa olevaa yritystä yhdessä monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa.

 

 

 

Yhteystiedot 

Uudenmaankatu 22
05800 Hyvinkää.

Puh. (09) 8868 7700

hyvinkaa.info@laurea.fi

Aukioloajat

Pääovi (Uudenmaankatu)
ma-pe       07:45 - 16:00

Helenenkadun puoleinen ovi (Hyvinkään Opisto) on auki

ma - to       07:45-20:00

pe                 07:45 - 16:00

Opintotoimistojen aukioloajat

Toimitilaan ja kiinteistöön liittyvät asiat, lähetysten vastaanotto ja asiakaspalvelu:
Korkeakouluisännät
(09) 8868 7709
isannat.hyvinkaa@laurea.fi

 


Kirjasto

libhyvinkaa@laurea.fi

Kirjastojen aukioloajat

 

 

Hyvinkäähttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=2HyvinkääUudenmaankatu 22, Hyvinkää

 Tiedotteet

 

 

Opiskelijoiden markkinointitiimin kesä oli täynnä tapahtumiahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijoiden-markkinointitiimi-kiersi-kesatapahtumissa.aspx2018-09-13T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Miksi%20Laureaan%202018.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opiskelijoiden markkinointitiimin kesä oli täynnä tapahtumia
Oikeustradenomi Johanna jatkaa opintoja yritysjuridiikan maisteriohjelmassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Oikeustradenomiksi-valmistunut-Johanna-jatkaa-opintoja-yritysjuridiikan-maisteriohjelmassa.aspx2018-09-12T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/OIkeustradenomi%20Johanna.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Oikeustradenomi Johanna jatkaa opintoja yritysjuridiikan maisteriohjelmassa
Opiskelijat projektiopinnoista: ”Projekteissa opiskelu on luovaa”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelija-projektiopinnoista-Projekteissa-opiskelu-on-luovaa.aspx2018-05-30T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/projektiopinnot%20Hyvinkaa%20Laurea%20tradenomi%20opiskelu%20p2p.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opiskelijat projektiopinnoista: ”Projekteissa opiskelu on luovaa”

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

Hyvinkään kampuksen blogihttps://www.laurea.fi/update/Lists/Ulkoisetblogit/DispForm.aspx?ID=2<a href="http://laureahyvinkaa.blogspot.fi/" target="_blank"><img alt="" src="/update/Testikuvat/testikuvalinkki1.jpg" style="BORDER:0px solid;" /></a>Hyvinkään kampuksen blogiYhdessä enemmän Hyvinkäällä -blogi<a href="http://laureahyvinkaa.blogspot.fi/" target="_blank">http://laureahyvinkaa.blogspot.fi/</a>

 Videot