Hyvinkään kampus

Hyvinkään monialaisella kampuksella voit opiskella lähes tuhannen opiskelijan joukossa sairaanhoitajaksi, sosionomiksi tai tradenomiksi. Lisäksi tarjoamme erilaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

Yhteystiedot

Uudenmaankatu 22
05800 Hyvinkää

Aukioloajat

Pääovi (Uudenmaankatu)
ma-pe 07:45-16:00

Helenenkadun puoleinen ovi (Hyvinkään Opisto) on auki

ma - to 07:45-20:00

pe 07:45-16:00

Toimitilaan ja kiinteistöön liittyvät asiat, lähetysten vastaanotto ja asiakaspalvelu:
Korkeakouluisännät
(09) 8868 7709
isannat.hyvinkaa@laurea.fi

Kirjasto

libhyvinkaa@laurea.fi

Saapumisohjeet ja parkkipaikat

Kampus sijaitsee Hyvinkään keskustan tuntumassa. Rautatieasemalle alle kymmenen minuutin kävelymatka.

Koulun omia parkkipaikkoja on rajoitetusti Uudenmaankadun puolella ja koulun takana Helenenkadun puolella. Henkilökunnan parkkipaikoille pysäköiminen vaatii pysäköintilupaa.

Koulutukset

Hyvinkään kampuksella voit opiskella liiketalouden tradenomin perusopinnot lähes kokonaan yritysten kanssa tehtävissä asiakasprojekteissa. Voit  syventää osaamistasi oikeustradenomiopinnoilla tai erikoistumalla projektijohtamiseen. Voit myös opiskella sosionomiksi tai sairaanhoitajaksi.

Lue lisää Hyvinkään kampuksen liiketalouden projektioppimismallista.

Oppimisympäristöt kampuksella

Simulaatiosairaalassa hyödynnetään uusinta langatonta simulaatiotekniikkaa potilashoidon oppimisessa ja hoitoprosessien moniammatillisessa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Langaton potilassimulaattori kuvauslaitteineen matkustaa vaivattomasti myös hoitoyhteisöihin erilaisten tiimien koulutuksiin.

Prosessien mallinnus- ja simulaatiolaboratoriossa tutkitaan ja kehitetään yritysten ja julkisten palveluiden prosesseja ja palveluketjuja, asiakaslähtöisyyttä ja kustannustehokkuutta.

P2P (Peer to Peer) on liiketalouden moderni ja kansainvälinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat, ohjaajat ja työelämän asiantuntijat työskentelevät yhdessä yritysten kehittämisprojekteissa. Oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyssä.

InnoVillan yrittäjyysosaamista kehittävässä oppimis- ja kehittämisympäristössä voi kehittää omaa liikeideaa tai jo olemassa olevaa yritystä yhdessä monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa. Innovilla@laurea.fi

 

Hyvinkään kampuksen koulutukset