Siirry sisältöön

Hakuaika käynnistyy 28.2. ja päättyy 18.3.2022. Valintaopintojakso on suoritettava 11.4.-6.5.2022 välisenä aikana.

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Restonomiopinnoista kiinnostuneet, joilla on toisen asteen tutkinto suoritettuna.
  • Hakuaika: 28.2.2022 klo 8.00 -18.3.2022 klo 15.00
  • Ajoitus: Opintojakso avautuu 11.4.2022 klo 8.00 ja sulkeutuu 6.5.2022 klo 16.00
  • Laajuus: 3 op
  • Sijainti: Laurean Leppävaaran kampus
  • Hinta: Maksuton

Voit hakea Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen restonomikoulutukseemme erillishaussa suorittamalla kolmen opintopisteen laajuisen valintaopintojakson Omavalvonnalla turvallisuutta palveluelämyksiin.

Valintaopintojakson suorittaneet saavat hakukelpoisuuden restonomikoulutuksiimme.

Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena, verkko-opetuksena ja itsenäisenä opiskeluna Leppävaaran kampuksellamme. Koulutuksessa on avoinna viisi paikkaa valintaopintojakson suorittaneille.

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen restonomikoulutuksen lähtökohdat ovat palvelumuotoilussa. Palveluelämyksen mahdollistaa hyvin suunniteltu ja toteutettu palvelukokemus. 

Koulutuksessa rakennat itsellesi mielekkään yhdistelmän esimerkiksi ruokatapahtumien, ruokamatkailun, yrittäjyyden, tapahtumatuotannon, matkailun sekä esimiestyön opinnoista.

Lue lisää koulutuksesta

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 28.2. – 18.3.2022. Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla parhaiten suoriutuneet valitaan tutkinto-opiskelijoiksi syyskuussa 2022 alkavaan koulutukseen.

Aikataulu

Hakuaika erillishakuun valintaopintojakson kautta käynnistyy 28.2.2022 klo 8:00 ja jatkuu 18.3.2022 klo 15:00 asti.

Hakuajan päättymisen jälkeen saat tiedon opintojaksolle hyväksymisestä sekä ohjeet opintojakson järjestelmien käyttöön. Opintojakson työtila on avoinna 11.4.2022 – 6.5.2022. Työtilasta löydät yksityiskohtaisen aikataulun, linkit sähköisiin materiaaleihin sekä tehtävien ohjeet. Kaikki opintojaksolla käytettävä aineisto on verkossa.

Valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 8.6.2022 ja valittujen opiskelijoiden on otettava opiskelupaikka vastaan 15.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Valintaopintojakson sisältö

Omavalvonnalla turvallisuutta palveluelämyksiin, 3op

Osaamistavoitteet:

  • soveltaa elintarvikkeiden ja ruokapalvelujen turvallisuutta ohjaavaa lainsäädäntöä
  • tunnistaa ruokien mikrobiologisten, kemiallisten ja muiden riskien mahdolliset vaikutukset
  • laatia korjaavia toimenpiteitä ruokatuotantoprosessiin

Valintaopintojakson aikana mitataan hakijan oppimisvalmiuksia, tiedonhakutaitoja ja samalla perehdytään alaan. Valintaopintojakso on opetussuunnitelman mukainen opintojakso, joka toteutetaan verkko-opintoina oppimisalusta Canvaksessa. Hakija tarvitsee toimivan nettiyhteyden ja web-kameran.

Valintaopintojakso sisältää kolme elintarvikkeiden ja ruokapalvelujen turvallisuuteen liittyvää tehtäväkokonaisuutta ja motivaatiovideon tekemisen. Motivaatiovideolla esittelet itsesi lyhyesti ja kiinnostumisesi restonomikoulutuksesta.

Opintojakson arviointi

Valintaopintojakso maksimipistemäärä on 100 pistettä. Jotta hakija voi tulla valituksi tutkinto-opiskelijaksi hänen tulee saada valintaopintojaksosta vähintään 60 pistettä. Kaikki kolme tehtäväkokonaisuutta ja motivaatiovideo tulee olla tehtynä hyväksytysti. Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen ja viisi parasta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi elokuussa alkavaan koulutukseen. Hakijalla tulee olla toisen asteen tutkinto suoritettuna, jotta hän voi tulla valituksi tutkinto-opiskelijaksi.

Kiin­nos­tuit­ko kou­lu­tuk­ses­ta? Jätä yh­teys­tie­to­si, niin saat muis­tu­tuk­sen hakuajan al­ka­mi­ses­ta!

Jos olet kiinnostunut valintaopintojaksosta restonomikoulutuksiin, jätä yhteystietosi alle, niin lähetämme sinulle muistutusviestin, kun hakuaika alkaa.

Haluan, että minulle lähetetään sähköpostitse tietoa tästä koulutuksesta.

Minulle saa lähettää tietoa myös muista Laurean restonomikoulutusten hakuvaihtoehdoista

Lisätietoja: