Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kanssa

Suur-Seudun osuuskauppa SSO yrityksenä

Noin sadan liikepaikan osuuskauppa, jonka tarkoituksena on tuottaa kannattavasti palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen ja pysyä kehityksen kärjessä kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Kauppakeskus Loheen avattu kampus on mahdollistanut monenlaista yhteistyötä, kuten tapahtumien järjestämistä. Opiskelijat on myös kutsuttu mukaan kauppakeskuksen johtoryhmään.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ovat tehneet yhteistyötä pitkään. Konkreettisen muodon yhteistyö sai, kun Laurean uusi kampus avattiin kesällä 2019 Lohjan keskustaan valmistuneen Kauppakeskus Lohen tiloihin. Edelleen yhteistyö tiivistyi syksyllä 2020, kun Laurea ja SSO solmivat avainkumppanuussopimuksen.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lla on noin 1200 työntekijää ja se toimii kaikkiaan noin 100 liikepaikassa. Liiketoiminta-alueet ovat market-, tavaratalo- ja liikennemyymäläkauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä autokauppa.

Kokonaan uusi avaus yhteistyössä on Kauppakeskus Lohen johtoryhmä, johon SSO kutsui mukaan Laurean opiskelijoita. Liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola kertoo, että yhteistyön tavoitteena on mm. kauppakeskuksen asiakassegmenttejä ja ostoskäyttäytymistä selvittämällä kehittää markkinointia ja tapahtumasuunnittelua.

-  Johtoryhmässä ja yhteistyössä kokonaisuudessaankin tavoitteena on luoda win-win -tilanteita, joissa opiskelijat pääsevät hankkimaan arvokasta kokemusta kaupanalalta aidossa ympäristössä. Opiskelijoiden haastatteluiden perusteella voin jo sanoa, että mukana on aivan mahtavaa porukkaa.

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: