Siirry sisältöön

Suur-Seudun Osuuskaupalta lahjoitus Laurealle

Uudellamaalla ja Salon seudulla toimiva SSO lahjoitti 10 000 euroa Laurean koulutuksen kehittämiseen.

SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo ja Jyrki Liikanen Laureasta.

Uudenmaan ja Salon seutukunnan alueilla toimiva Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on tehnyt lahjoituksen Laurean varainhankintakampanjaan. Lahjoitus on suuruudeltaan 10 000 euroa.

-    Laurea-ammattikorkeakoulu on tärkeä vetovoimatekijä läntisellä Uudellamaalla. Myös Suur-Seudun Osuuskauppa SSO haluaa monin eri tavoin vahvistaa alueensa elinvoimaa ja tämän vuoksi päätimme lahjoittaa varoja liiketalouden, matkailun, ravitsemisen sekä talousalan koulutukseen, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

-    Alueen merkittävänä yrityksenä ja työnantajana haluamme olla mukana koulutuksen kehittämisessä ja luoda menestymisen edellytyksiä paikalliselle elinkeinoelämälle. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että koulutusta kehitetään yhdessä työelämän kanssa ja uskon, että esimerkiksi yhteisten hankkeiden kautta syntyy meille huipputekijöitä, jatkaa SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski kiittää Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ta lahjoituksesta Laurean opiskelijoiden hyväksi. Samalla hän odottaa jo Lohjalle kesällä 2019 valmistuvaa uutta kampusta, joka sijoittuu SSO:n rakennuttamaan Kauppakeskus Loheen:

-    Uuden kampuksen myötä haluamme entisestään vahvistaa korkeakoulun vaikuttavuutta Länsi-Uudenmaan alueen ja työelämän kehittäjänä. Sen vuoksi tämä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n lahjoitus tuntuu erittäin arvokkaalta, rehtori, toimitusjohtaja Koski painottaa.

Laurea käyttää korkeakoulun kehittämiseen osoitetut lahjoitukset opiskelijoidensa hyvinvointia ja osaamista edistävien palvelujen kehittämiseen. Lue lisää Laurean varainhankintakampanjasta.

Lisätietoja: