Siirry sisältöön

Eduix Oy Laurean avainkumppaniksi

Ohjelmistoyritys Eduix Oy tekee yhteistyötä suomalaisten korkeakoulujen kanssa.

Kuvituskuva

Eduix Oy ja Laurea-ammattikorkeakoulu ovat sopineet avainkumppanuudesta. Eduix Oy on jo 25 vuoden ajan suunnitellut ja tuottanut erilaisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Pääasiassa yritys toimii korkeakoulukentällä ja lähes kaikki Suomen korkeakoulut käyttävät yrityksen tietojärjestelmiin liittyviä palveluita.

— Olemme tehneet yhteistyötä Laurean kanssa jo useamman vuoden, mutta avainkumppanuuden myötä yhteistyötä on mahdollista syventää entisestään. Olemme todella iloisia avainkumppanuudesta, Eduix Oy:n Partner Director Pauliina Halme iloitsee.

Eduix Oy:n päätoimipaikka on Tampereella, mutta asiakkaita heillä on ympäri Suomea sekä Pohjoismaita. Viime aikoina yritystä on työllistänyt etäopiskelun radikaali lisääntyminen ja siitä aiheutuvat tarpeet yhä uusille tietojärjestelmille. Halmeen mukaan onkin tärkeää, että koulutus pysyy tietojärjestelmien keskiössä.

— Tietojärjestelmiä ei tulisi kehittä niiden itsensä vuoksi, vaan siksi että koulutus kehittyy. Mitä kehittyneempiä tietojärjestelmiä luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa, sitä paremmin ne palvelevat korkeakouluja ja opiskelijoita.

Halme kertoo odotusten avainkumppanuutta kohtaa olevan konkreettisia. Uudenlainen yhteistyö mahdollistaa opinnäytetyö mahdollisuuksien ja opiskelijarekrytointien lisäksi myös uusia aluevaltauksia. Tulevalle lukukaudelle onkin tehty jo paljon suunnitelmia.

Myös Laurean aluepalvelupäällikkö Anssi Kuusela näkee kumppanuudessa kumpaakin osapuolta hyödyttävää potentiaalia

— Avainkumppanuus antaa paremmat mahdollisuudet opiskelijoillemme toteuttaa opiskelijaprojekteja ja opinnäytetöitä sekä päästä kumppanille harjoitteluun. Vastaavasti Eduix Oy pääsee tutustumaan opiskelijoihimme ja heidän osaamiseensa laajemmin, Kuusela toteaa.

Mitä avainkumppaniyhteistyö sisältää?

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

Lue lisää avainkumppanuus mallista

Lisätietoja: