Siirry sisältöön

Valmennusta kansainvälisille osaajille: Boost your professional skills and competences!

Talent Vantaa -hanke ja Laurea järjestävät maksuttoman kansainvälisille osaajille suunnatun valmennuskokonaisuuden, joka tarjoaa vahvistusta työelämätaitoihin, luovuutta urasuunnitteluun ja iloa verkostoitumiseen.

Joulukuun alussa Laurean Tikkurilan kampuksella alkaa uusi kansainvälisille osaajille suunnattu valmennus. Maksuton Boost your professional skills and competences! -valmennus keskittyy uran suunnitteluun ja oman työelämäosaamisen tunnistamiseen ja lisäämiseen. Osallistava ja luovia menetelmiä hyödyntävä valmennus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden vantaalaisten kansainvälisten osaajien ja yritysten kanssa. 

Valmennuksen tavoitteena on antaa kansainvälisille osaajille tietoa, työvälineitä, valmiuksia ja vahvistusta

  • oman osaamisen tunnistamiseen 
  • oman osaamisen ilmaisuun ja ”paketointiin”
  • itseilmaisu- ja vuorovaikutustaitoihin
  • oman urakehityksen suunnitteluun; ”tiekarttoihin”
  • työhaastattelujen ja videohakemusten toteutukseen
  • omaan luovaan potentiaaliin. 

Valmennus on osa työ- ja elinkeinoministeriöltä rahoitusta saavaa Talent Vantaa -hanketta. Hankkeen toiminnalla Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu tukevat muun muassa kansainvälisten osaajien työllistymistä ja asettumista Vantaalle sekä kehittävät työnantajien valmiuksia tunnistaa entistä paremmin myös muualta kuin Suomesta hankittua osaamista. 

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

Kuusi taitoja vahvistavaa tapaamista

Valmennukseen kuuluu kuusi tapaamiskertaa, joilla tuetaan työelämätaitojen kehitystä ja omien vahvuuksien löytämistä. Luovista työpajoista muodostuu eheä kokonaisuus, ja parhaimman valmennushyödyn saa osallistumalla kaikkiin kuuteen tapaamiskertaan – on kuitenkin myös mahdollista tulla mukaan vain yhtenä tai muutamana päivänä.

1. Innostusta itseilmaisuun

Tikkurilan kampuksella 1.12.22 klo 13–15.30 luokassa B403.

Valmennuskerralla vahvistat omaa itseilmaisua erilaisten luovien harjoitusten kautta sekä pääset verkostoitumaan ja jakamaan omia kokemuksiasi inspiroivassa seurassa.

2. Osaaminen näkyviin

Tikkurilan kampuksella 19.1.23 klo 9–11.30 luokassa B208 ja B209.

Valmennuskerralla opit tunnistamaan ja ilmaisemaan muodollisen koulutuksen ja elämänkokemuksen kautta karttunutta moninaista osaamistasi ja vahvuuksiasi. 

3. Vahvuutta vuorovaikutukseen

Tikkurilan kampuksella 9.2.23 klo 13–15.30 luokassa B208 ja B209 ja B202.

Valmennuskerralla tulet tietoisemmaksi vuorovaikutuksen moninaisuudesta ja vahvistat omia vuorovaikutustaitojasi erilaisten luovien menetelmien kautta.

4. Tiimitaidot

Tikkurilan kampuksella 23.2.23 klo 13–15.30 luokassa B208 ja B209.

Valmennuskerralla tutustutaan erilaisiin tiimityöskentelyn rooleihin ja niiden merkitykseen sujuvan yhteistyön näkökulmasta.

5. Tiekarttoja tulevaan

Tikkurilan kampuksella 8.3.23 klo 9–12.00 luokassa B403.

Valmennuskerralla pääset paketoimaan omaa osaamistasi ja kartoittamaan tulevaisuuden työminää luovien menetelmien avulla ja tutustut VAINU-klinikan mahdollisuuksiin työnhaussa. 

6. Reittejä rekryyn

Valmennuskerralla osallistutaan seudulliseen kv-työllisyystapahtumaan 4.4.2023. Mahdollisuus kohdata ja verkostoitua alueellisten yritysten ja toimijoiden kanssa. 

Kouluttajat

sosiaalialan lehtori, kuvataideterapeutti Satu Bethell 

sosiaalialan lehtori, draamapedagogi, CP Anu Hagman

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

 

 

          

Lisätietoja: