Siirry sisältöön

Polkuopintojen kautta tutkinto-opiskelijaksi hyväksytyille

Onneksi olkoon Laurean polkuopinnoista tutkinto-opiskelijaksi hyväksytty opiskelija! Opiskeluoikeutesi tutkinto-opiskelijana tulee alkamaan joko 1.1. (syksyn erillishaussa hyväksytyt) tai 1.8. (kevään erillishaussa hyväksytyt). Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa koskien opiskelupaikan vastaanottoa, lukuvuodelle ilmoittautumista ja käyttäjätunnuksestasi.

Tutkinto-opiskelijan paikan vastaanottaminen

Kun olet tullut valituksi polkuopinnoista tutkinto-opiskelijaksi, ota tutkinto-opiskelijan paikka vastaan osoitteessa opintopolku.fi/oma-opintopolku/ ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Lukuvuodelle il­moit­tau­tu­mi­nen

Opiskelupaikan vastaanoton lisäksi sinun on ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi tulevalle lukuvuodelle sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä (OILI). Tämä koskee myös Laurean polkuopinnoissa opiskelleita (siinäkin tapauksessa, vaikka olisit ilmoittautunut seuraavan lukukauden opintojaksoille). OILI-järjestelmään pääset Oma Opintopolku -palvelun kautta samalla, kun otat opiskelupaikan vastaan. Mikäli ilmoittautuminen lukuvuodelle Oili-järjestelmän kautta laiminlyödään, opiskelija ei siirry tutkinto-opiskelijaksi Laurean opiskelijarekisteriin.

Huomiothan, että ensimmäisenä lukuvuonna poissaolevaksi ilmoittautumiseen liittyy rajoituksia.

Vanha käyttäjätunnuksesi säilyy

Siirryttyäsi polkuopiskelijaroolista tutkinto-opiskelijaksi, sinulle tehdään uusi opiskelijarooli, johon tallentuvat tutkinto-opiskelijana suorittamasi opintosuoritukset. Vanha käyttäjätunnuksesi pysyy kuitenkin ennallaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Laurean sähköpostiosoitteesi pysyy ennallaan ja OneDriveen sekä H-asemalle tallentamasi tiedostot säilyvät.

Ilmoittautuminen opinnoille

Jos olet ilmoittautunut polkuopiskelijana seuraavan lukukauden opinnoille, kampuksesi opintotoimisto siirtää ilmoittautumisesi uudelle tutkintoroolillesi ennen opetuksen alkua. Mikäli sinulla jää polkuopiskelijana opintoja kesken, voit jatkaa ne tutkintoroolillasi loppuun. 

Opintosuoritusten siirtyminen uudelle roolille

Kampuksesi opintotoimisto siirtää polkuopiskelijana suorittamasi opintosuoritukset tutkintoroolillesi noin kolmen viikon kuluessa opiskeluoikeuden alkamisesta. Sinun ei tarvitse erikseen pyytää opintojen siirtoa. Opintotoimisto ilmoittaa sinulle, kun siirto on tehty. Tarkistathan tämän jälkeen opintosuorituksesi ja olethan yhteydessä omaan opintotoimistoosi, jos sinulla on siirrettyihin suorituksiin liittyen jotain kysyttävää.

Tutkinto-opiskelijana suorittamasi opintosuoritukset tallentuvat uudelle opiskelijaroolillesi automaattisesti.

Jos polkuopinnot on suoritettu toisessa ammattikorkeakoulussa, ole opintojen siirtämiseen liittyen yhteydessä opintopäällikköön tai opettajatuutoriin.

 

  • Yhteishaun kautta saatu opiskelijapaikka 

    Jos olet tullut hyväksytyksi yhteishaun kautta, mutta olet suorittanut avoimen AMK:n opintoja Laureassa, opiskeluoikeutesi alkaa samaan aikaan kuin muillakin uusilla opiskelijoilla. Tutustu uuden opiskelijan sivuihin.

    Hyväksiluvut tehdään noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun opiskeluoikeus on alkanut. Opintotoimisto ilmoittaa sinulle, kun kaikki suoritukset on siirretty uudelle tunnukselle.

Infoa LINKissä

Infoa LINKissä

Kaikki opiskeluun liittyvät ohjeistukset ja käytänteet löytyvät opiskelijoiden intrasta LINK:stä. Jos sinulla tulee opintoihin liittyen kysyttävää, ole yhteydessä opintotoimistoon.

Kirjaudu LINKiin