Siirry sisältöön

Laura-ammattikorkeakoulun ohjeet AMK-valintakokeeseen saapuvalle hakijalle

AMK-valintakokeen suorituspaikka ja aika valitaan yhteishaun hakulomakkeella hakuaikana. Aikaa tai paikkaa ei voi muuttaa hakuajan päätyttyä.

Laurea-ammattikorkeakoulun AMK-valintakokeet järjestetään 30.5. - 2.6.2022 Hyvinkään, Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla. AMK-valintakoe toteutetaan turvallisesti viranomaisten ohjeita noudattaen.

Saavu paikalle klo 8:00, jos kokeesi alkaa klo 9:00. Kokeesta saa poistua aikaisintaan kahden tunnin kuluttua kokeen aloituksesta.

Saavu paikalle klo 13:00, jos kokeesi alkaa klo 14:00. Kokeesta saa poistua aikaisintaan kahden tunnin kuluttua kokeen aloituksesta.

Mukaasi tarvitset oman kannettavan tietokoneesi ja voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen. Ilman voimassa olevaa virallista henkilöllisyystodistusta et voi osallistua valintakokeeseen. Ilman omaa kannettavaa tietokonetta et voi osallistua valintakokeeseen.

Henkilöllisyystodistukset, joilla voit osoittaa henkilöllisyytesi AMK-valintakokeessa:  

  • passi
  • poliisin myöntämä suomalainen, kuvallinen henkilökortti
  • suomalainen ajokortti
  • kuvallinen KELA-kortti
  • kuvallinen EU/ETA-maan henkilökortti

Voit halutessasi ottaa mukaan erillisen langallisen hiiren. Langattomia verkkoyhteyksiä hyödyntäviä laitteita ei saa käyttää. Ota valintakokeeseen mukaan oma kynä. Valintakoetilassa on jokaiselle tarjolla paperia omia muistiinpanoja varten, paperit jätetään koetilaan kokeesta poistuttaessa.

Saat viikolla 21 (viimeistään 25.5.2022) linkin tunnisteeseen, joka sisältää QR-koodin ja tiedon hakulomakkeella valitsemastasi valintakokeen ajasta ja paikasta. Tunniste lähetetään hakulomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja tekstiviestillä. Tarkista tarvittaessa sähköpostisi roskapostikansio. QR-koodi on saatavilla myös Oma Opintopolku -palvelusta. Ota QR-koodi esille kampukselle saapuessasi

Mikäli valtakunnallinen maskisuositus on voimassa valintakoeaikana, tarjoamme hakijoille kasvomaskin. Tarjoamme myös käsidesiä. Myös omaa maskia saa käyttää. Varaudu kuitenkin poistamaan kasvomaski henkilöllisyyden tarkastamisen ajaksi.

Ulkovaatteet ja reput saa ottaa mukaan koetilaan. Koetiloissa on huomioitu riittävä turvaväli.

Saapumisohjeet

Saavu kampuksen pääovista, josta hakijat ohjataan järjestyksessä koetilaan, jossa tapahtuu tunnistaminen QR-koodin avulla sekä henkilöllisyyden tarkistaminen. Jonotus tapahtuu ulkona, joten huomioi sääolosuhteet.

Jos sinulle on myönnetty yksilöllisiä järjestelyjä: QR-koodissasi näkyy valmiina koeluokkasi. Näytä QR-koodisi jo pääovella, jolloin sinut ohjataan oikeaan tilaan.

Hyvinkään kampus

Leppävaaran kampus

Tikkurilan kampus

 

Lue AMK-valintakokeen tarkempi ohjeistus ammattikorkeakouluun.fi -sivulta.

 

Laurea Hakijapalvelut

Ratatie 22
01300 Vantaa
Puh. (09) 8868 7293
fax (09) 8868 7298
Hakemiseen liittyvät yhteydenotot: hakijapalvelut@laurea.fi

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelumme on suljettu ma-pe 27.6. - 4.7.2022.

(Puhelin ma-to klo 10 - 12.)

Hakijapalveluiden asiakaspalvelupiste on auki ajanvarauksella. Ole yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse mielellään 1-2 arkipäivää ennen toivomaasi ajankohtaa. Varaamme pääsääntöisesti aikoja tiistaisin-torstaisin klo 10-14 väliselle ajalle ja vahvistamme varatun ajan sähköpostilla. Toimistomme sijaitsee Tikkurilan kampuksella opintotoimiston yhteydessä. Tule paikalle vain terveenä, mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita, hoidathan asiat puhelimen ja sähköpostin kautta.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Voit tehdä ajanvarauksen myös täällä.