Siirry sisältöön

Target Partners yrityksenä

Target Partners on toteuttanut lähes 100 kansainvälistä opinto- ja verkostoitumisjaksoa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Työllistämistä edistäviä koulutuksia on kertynyt jo lähes 200 ja näiden kautta on toteutunut jopa 3500 työpaikkaa.

Tiivis yhteistyö ja palvelukehitys ELY-keskusten ja työhallinnon kanssa on pohjana onnistuneille toteutuksille. Palvelujen ytimessä yhdistetään koulutusta ja osaamisen kehittämistä sekä  käytännön työn ja tekemisen kautta oppimista.

Yhteistyö Laurean kanssa

Syksyllä 2023 Laurea toteuttaa digi- ja palvelukehittämisen koulutuskokonaisuuden osana Target Partnersin Digipalvelujen kehittäjä F.E.C -työvoimakoulutusta.

Target Partners on suomalainen yksityinen työllistämis- ja koulutuspalveluyritys. Yritys tarjoaa työnhakijoille liiketoiminnan ajankohtaisia teemoja käsitteleviä koulutuksia, joiden kautta he suuntaavat uusiin tehtäviin ja yrityksiin. Yrityksille on mahdollisuuksia kouluttaa itselleen uusi työntekijä, yritys on myös mukana yritysten muutostilanteissa erilaisin räätälöidyin palveluin. Target Partners tekee tiivistä yhteistyötä ELY-keskusten ja työhallinnon kanssa. 

Target Partnersilla on tavoitteena toteuttaa Laurean kanssa vaikuttavia ja tuloksellisia työllistämisen ja kouluttautumisen yhdistäviä palveluja. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: