Siirry sisältöön

Avainkumppanimme Target Partners: Olimme jo jonkin aikaa kartoittaneet laadukasta oppilaitoskumppania ja nyt sellainen löytyi

Työllistämis- ja koulutuspalvelun suomalainen osaaja Laurean uudeksi avainkumppaniksi.

Laurean uusi avainkumppani on Target Partners. Yritys on tunnettu rekrytointi-, koulutus- ja outplacement -palveluistaa.

Target Partners on suomalainen yksityinen työllistämis- ja koulutuspalveluyritys. Yritys tarjoaa työnhakijoille liiketoiminnan ajankohtaisia teemoja käsitteleviä koulutuksia, joiden kautta he suuntaavat uusiin tehtäviin ja yrityksiin. Yrityksille on mahdollisuuksia kouluttaa itselleen uusi työntekijä, yritys on myös mukana yritysten muutostilanteissa erilaisin räätälöidyin palveluin. Target Partners tekee tiivistä yhteistyötä ELY-keskusten ja työhallinnon kanssa. 

Avainkumppanuus Laurean ja Target Partnersilla lähti liikkeelle yhteistyöprojektista Laurean lehtori Asko Monosen kanssa, kertoo yritys- ja koulutusasiantuntija Pasi Kinnunen Target Partnersilta.

-Kuulimme avainkumpanuusmallista ja innostuimme asiasta – olimme jo jonkin aikaa kartoittaneet laadukasta oppilaitoskumppania ja nyt sellainen löytyi! 

Target Partnersilla on tavoitteena toteuttaa Laurean kanssa vaikuttavia ja tuloksellisia työllistämisen ja kouluttautumisen yhdistäviä palveluja. 

– Laurealla on vankkaa koulutusosaamista aiheista, jotka ovat ajankohtaisia nyt ja tulevaisuudessa, kertoo Pasi Kinnunen

Yhteistyö Target Partnersin ja Laurean välillä on jo alkanut tulevan suunnittelulla. Uuden projektin toivotaan lähtevän käyntiin tämän vuoden loppupuolella.