Siirry sisältöön

Avainkumppanuus SOLin kanssa

SOL yrityksenä

SOLin edeltäjä perustettiin vuonna 1848 Suomessa ja tällä hetkellä yritys tarjoaa palveluja Baltian maissa, Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. SOL on perheyritys, jonka arvot ja periaatteet korostuvat myös päivittäisessä johtamisessa.

Yhteistyön tuloksia

Yhteisissä opintojaksoprojekteissa Laurean opis­ke­li­jat ovat kehittäneet SOL Pal­ve­lui­den uusien työn­te­ki­jöi­den pe­reh­dy­tys­tä sekä työnantajamielikuvaa.

Laurean ja siivous- ja toimitilapalveluja tarjoavan SOL Palveluiden yhteistyö lähti liikkeelle jo vuonna 2019, kun SOL oli mukana Laureassa toteutetussa OpintoCoach-pilotissa, joka tarjosi organisaatioille mahdollisuuden kehittää henkilöstönsä osaamista henkilökohtaisesti rakennetuilla opintopoluilla. Koulutus ja osaamisen kehittäminen ovat teemoja, joihin SOL-konsernissa halutaan panostaa:

- SOLilla ajattelu on lähtenyt yrityksen perustamisesta lähtien liikkeelle siitä, että jokaisella työntekijällä on onnistumisen edellytykset ja halu, kertoo osaamisen kehittämisestä vastaava johtaja Merja Oljakka.

"Meidän tavoitteenamme on yhteistyön kautta saada uudenlaisia näkökulmia meidän toimintamme kehittämiseen"
osaamisen kehittämisestä vastaava johtaja Merja Oljakka

Nyt avainkumppanuuden myötä yhteistyö tiivistyy ja monipuolistuu. Käytännön yhteistyö lähtee jo syksyn aikana vauhdilla liikenteeseen, kun Laurean opiskelijat toteuttava SOL Palveluiden kanssa yhteisiä projekteja.

- Meidän tavoitteenamme on yhteistyön kautta saada uudenlaisia näkökulmia meidän toimintamme kehittämiseen. Tämä voi tapahtua niin meidän asiakaskohteissa kuin toimintajärjestelmien tasolla, avainkumppanuudesta vastaava Merja Oljakka kuvailee.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: