Siirry sisältöön

SOL Palvelut Oy ja Laurea avainkumppaneiksi

SOL on usealla alalla toimiva suomalainen perheyritys, joka työllistää yli 13 000 ihmistä.

Kuvassa Laurean rehtori Jouni Koski, SOL-konsernissa osaamisen kehittämisestä vastaava johtaja Merja Oljakka sekä aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju Laureasta.

Siivous- ja toimitilapalveluja tarjoava SOL Palvelut Oy on liittynyt Laurean avainkumppaneiden joukkoon. SOL Palvelut on osa yli 13 000 henkeä työllistävää SOL-konsernia. SOL on suomalainen perheyritys ja toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Baltian maissa sekä Venäjällä. 

Siivous- ja toimitilapalvelujen lisäksi SOL-konserni tarjoaa myös henkilöstö- ja logistiikkapalveluja, kiinteistöpalveluja, turvallisuuspalveluja sekä pesulapalveluja.

Laurean ja SOL Palveluiden yhteistyö lähti liikkeelle jo vuonna 2019, kun SOL oli mukana Laureassa toteutetussa OpintoCoach-pilotissa, joka tarjosi organisaatioille mahdollisuuden kehittää henkilöstönsä osaamista henkilökohtaisesti rakennetuilla opintopoluilla. Koulutus ja osaamisen kehittäminen ovat teemoja, joihin SOL-konsernissa halutaan panostaa:

- SOLilla ajattelu on lähtenyt yrityksen perustamisesta lähtien liikkeelle siitä, että jokaisella työntekijällä on onnistumisen edellytykset ja halu, kertoo osaamisen kehittämisestä vastaava johtaja Merja Oljakka.

Nyt avainkumppanuuden myötä yhteistyö tiivistyy ja monipuolistuu. Käytännön yhteistyö lähtee jo syksyn aikana vauhdilla liikenteeseen, kun Laurean opiskelijat toteuttava SOL Palveluiden kanssa yhteisiä projekteja. 

- Meidän tavoitteenamme on yhteistyön kautta saada uudenlaisia näkökulmia meidän toimintamme kehittämiseen. Tämä voi tapahtua niin meidän asiakaskohteissa kuin toimintajärjestelmien tasolla, avainkumppanuudesta vastaava Merja Oljakka kuvailee.

- Juuri opiskelijoilta odotamme rohkeaa, kriittistäkin tarkastelua ulkopuolisen näkökulmasta; mitä meillä voitaisiin tehdä paremmin ja miten se tehtäisiin paremmin. 

Lisätietoja: