Siirry sisältöön

Avainkumppanuus SATOn kanssa

SATO yrityksenä

SATOn omistuksessa on yhteensä noin 26 800 asuntoa maan suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. SATO kasvattaa asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, joihin suurin osa muuttoliikkeestä kohdistuu.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Opiskelijaprojektissa kehitettiin SATOn vuokrausprosessia palvelumuotoilun keinoin.

Kaupunkien ja ihmisten muuttuessa myös asumisen on muututtava. SATO on yksi maan johtavia vuokranantajia. SATOn tavoitteena on rakentaa kukoistavia ja elinvoimaisia kaupunkeja ja naapurustoja, joissa ihmiset voivat hyvin.

SATO omistaa, rakennuttaa, ostaa ja korjaa kaupunkikoteja, joissa asiakkaiden on turvallista, huoletonta ja mukavaa asua. SATOn omistuksessamme on lähes 26 800 SATOkotia Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Avainkumppanuuden myötä SATO haluaa rakentaa Laurean kanssa pitkäjänteistä, strategista yhteistyötä. Tavoitteena on käydä molemminpuolista vuoropuhelua, jossa SATO saa Laureasta viimeisintä tietoa ja osaamista eri koulutusaloilta.

"Laureassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen koulutustarjonta. Esimerkiksi palvelumuotoilu, kiinteistöjohtaminen ja turvallisuus ovat aiheita, joista Laureassa on vahvaa osaamista."

Johanna Koramo,henkilöstöjohtaja

SATO puolestaan tarjoaa Laurealle ja sen opiskelijoille asiantuntemustaan asumiseen ja kiinteistöalaan liittyen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: