Siirry sisältöön

Nokia Solutions and Networks

Nokia yrityksenä

Nokia on luotettava kumppani kriittisissä verkoissa ja sitoutunut jatkuvaan innovaatioon sekä teknologiajohtajuuteen matkapuhelin-, kiinteissä ja pilvipalveluverkoissa. Nokia luo arvoa immateriaalioikeuksilla ja pitkäaikaisella tutkimus- ja kehitystyöllä palkitun Nokia Bell Labsin johdolla.

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyö on pitänyt sisällään opintojaksoyhteistyötä sekä asiantuntijavierailuja. 

Nokia on rekrytoinut viime vuosina Suomessa voimakkaasti, vuodesta 2018 lähtien noin 2 100 työntekijää vakinaisiin työsuhteisiin. Lisäksi Nokia palkkaa vuosittain noin 500 harjoittelijaa. Kuluneen vuoden aikana Nokia on rekrytoinut Suomessa noin 400 uutta osaajaa, joista suurin osa on sijoittunut yrityksen tutkimukseen ja tuotekehitykseen. 

Yhteistyössä Laurean kanssa Nokia haluaakin tarjota työllistymispolkuja opiskelijoille:

- Haluamme yhteistyön kautta antaa opiskelijoille näkymän tulevaisuuden työmahdollisuuksiin Nokialla. Uskomme, että yhteistyö Laurean kanssa luo uusia mahdollisuuksia molemmille osapuolille, kuvailee Design Thinking Lead Miikka Kemppinen Nokialta.

Lähtölaukauksen yhteistyölle antoivat Miikka Kemppisen mukaan keskustelut Laureasta valmistuneiden kanssa: 

- Keskusteluissa heräsi ajatus, että voisimme tehdä Laurean kanssa tiiviimpää yhteistyötä. Laureasta ja sen opiskelijoilta löytyy arvokasta osaamista, hän jatkaa.

Avainkumppanuuden tavoitteena on luoda systemaattista ja strukturoitua yhteistyötä sekä toteuttaa yhteisiä projekteja opiskelijoiden kanssa. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: