Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Newsecin kanssa

Newsec yrityksenä

Newsec on perustettu Ruotsissa 1994 ja Suomessa se on toiminut vuodesta 2005. Suomessa Newsecin palveluksessa toimii yli 520 asiantuntijaa.

Avainkumppanuus Laurean kanssa

Laurean kanssa Newsec on tehnyt yhteistyötä mm. taloushallinnon opintoihin liittyen sekä kauppakeskuksiin liittyvissä opiskelijaprojekteissa.

Newsec tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Newsec hallinnoi noin 60 miljardin euron kiinteistöomaisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Suomessa Newsec toimii koko maassa ja pääkaupunkiseudun lisäksi sillä on toimistoja Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Rovaniemellä ja Porissa.

Pääkaupunkiseudulla Newsec vastaa muun muassa Helsingin Herttoniemessä toimivan lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista.

Yhteistyötä kauppakeskus Hertsin kanssa on Laureassa tehty muun muassa 3AMK-korkeakoulujen yhteisellä kiertotalouden opintojaksolla, joka toteutettiin yhteistyössä kauppakeskus Hertsin kanssa.

Tässä projektissa toimeksiantona oli kehittää kauppakeskuksen palveluja kestävämmäksi ja ekologisemmaksi, ja pohtia ratkaisuja siihen, miten tehdä tämä asiakkaille näkyväksi. Tavoite oli kehittää palveluja ensisijaisesti kauppakeskusorganisaatiolle, ei siellä toimiville yksittäisille yrittäjille.

Kehitettävien palvelujen toivottiin pohjautuvan kahteen kiertotalouspohjaiseen liiketoimintamalliin: tuotteen elinkaaren pidentämiseen tai resurssitehokkuuteen ja kierrätykseen.

Toimeksiantajana projektissa toiminut kauppakeskuspäällikkö Hanna Feodorov oli tyytyväinen opiskelijoiden palvelukonsepteihin:

-    Saimme opiskelijoilta sellaisia ideoita, joita ei kauppakeskusmaailmassa heti osattaisi ajatella. Nämä ihan uudet ideat olivat erittäin arvokas juttu meille, hän kuvailee.

"Saimme opiskelijoilta sellaisia ideoita, joita ei kauppakeskusmaailmassa heti osattaisi ajatella."

Kauppakeskuspäällikkö Hanna Feodorov.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: