Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Neljän Asteen kanssa

Neljä Astetta yrityksenä

”Missiomme on tuottaa kokonais­valtaisesti tarve­lähtöisiä palveluita asiakkaillemme niin, ettei yhdenkään lapsen, nuoren tai hänen vanhempansa tarvitsisi kokea kohtaamat­tomuutta tai tunne­kylmyyttä, vaan hän kokisi itsensä ainut­laatuiseksi, arvokkaaksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi.”

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Laurean eri alojen opiskelijat ovat toteuttaneet Neljän Asteen kanssa opiskelijaprojekteja sekä useita opinnäytetöitä. Lisäksi yhteistyötä on tehty tapahtumissa. 

Laurea-ammattikorkeakoulu ja lastensuojelun vaihtoehtopalveluja avo-, sijais- ja jälkihuollon asiakkaille tarjoava Neljä Astetta Oy ovat sopineet avainkumppanuudesta. Avainkumppanuus mahdollistaa yhteistyön muun muassa harjoitteluissa, opiskelijaprojekteissa sekä sosiaalialan koulutuksen kehittämisessä.

”Olemme halunneet kehittää yhteistyötämme opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa lisätäksemme näkyvyyttä ja löytääksemme jo aiemmassa vaiheessa meille sopivia työntekijöitä”, kertoo Neljä Astetta Oy:n Etelä-Suomen aluejohtaja Maija Helenius. ”Käydessämme keskusteluja Laurean kanssa huomasimme, että meillä on molemmilla toiminnan pohjalla hyvin samanlaiset arvot: laadukas toiminta sekä ihmiset ja ihmisten kohtaaminen.”

Neljä Astetta Oy haluaa yhteistyön myötä tehdä tiivistä yhteistyötä Laurean opiskelijoiden kanssa. Yritys ottaa vastaan opiskelijoita työharjoitteluun ja samalla myös tarjoaa erilaisia opiskelijaprojektien aiheita.

”Toisaalta haluamme rakentaa vuoropuhelua sosiaalialan koulutuskokonaisuuksien osalta ja tuoda omalta osaltamme lastensuojelun yksityisen palvelutarjoajan näkemystä opintoihin”, Helenius kuvailee.

Koko ajan kasvava yritys hakee yhteistyön kautta myös apua rekrytointiin:

”Meillä työ on toisaalta vapaata ja houkuttelevaa, mutta myös vastuullista. Harjoitteluiden kautta voimmekin tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työhön, jotta löydämme juuri meille sopivia työntekijöitä”, aluejohtaja Helenius jatkaa.

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Lisätietoja yhteistyöstä

Lisätietoja: