Siirry sisältöön

Neljä Astetta Oy Laurean avainkumppaniksi

Laurea ja lastensuojelun avopalveluita tuottava Neljä Astetta Oy tiivistävät yhteistyötään.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja lastensuojelun vaihtoehtopalveluja avo-, sijais- ja jälkihuollon asiakkaille tarjoava Neljä Astetta Oy ovat sopineet avainkumppanuudesta. Avainkumppanuus mahdollistaa yhteistyön muun muassa harjoitteluissa, opiskelijaprojekteissa sekä sosiaalialan koulutuksen kehittämisessä.

Neljä Astetta Oy:llä on toimintaa ympäri Suomen ja työntekijöitä tällä hetkellä noin 150. Vuodesta 2005 lähtien Suomessa toiminut yritys on osa brittiläistä KeyAssets-yritystä.

-    Olemme halunneet kehittää yhteistyötämme opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa lisätäksemme näkyvyyttä ja löytääksemme jo aiemmassa vaiheessa meille sopivia työntekijöitä, kertoo Neljä Astetta Oy:n Etelä-Suomen aluejohtaja Maija Helenius.
-    Käydessämme keskusteluja Laurean kanssa huomasimme, että meillä on molemmilla toiminnan pohjalla hyvin samanlaiset arvot: laadukas toiminta sekä ihmiset ja ihmisten kohtaaminen.

Neljä Astetta Oy haluaa yhteistyön myötä tehdä tiivistä yhteistyötä Laurean opiskelijoiden kanssa. Yritys ottaa vastaan opiskelijoita työharjoitteluun ja samalla myös tarjoaa erilaisia opiskelijaprojektien aiheita.

-    Toisaalta haluamme rakentaa vuoropuhelua sosiaalialan koulutuskokonaisuuksien osalta ja tuoda omalta osaltamme lastensuojelun yksityisen palvelutarjoajan näkemystä opintoihin, Helenius kuvailee.

Koko ajan kasvava yritys hakee yhteistyön kautta myös apua rekrytointiin:

-    Meillä työ on toisaalta vapaata ja houkuttelevaa, mutta myös vastuullista. Harjoitteluiden kautta voimmekin tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työhön, jotta löydämme juuri meille sopivia työntekijöitä, aluejohtaja Helenius jatkaa.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: