Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Humanan kanssa

Humana yrityksenä

Humana Avopalvelut toimii yli 500 työntekijän voimin eri puolilla Suomea. Kaikkiaan Humana Suomi työllistää Suomessa 2700 sosiaalialan asiantuntijaa mm. Lastensuojelun, perhetyön ja perhekuntoutuksen, jälkihuollon, ikääntyvien palvelujen sekä vammaispalvelujen ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluiden parissa. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurean ja Humanan avainkumppaniyhteistyössä keskiössä on koulutusyhteistyö sekä rekrytoinnin tuki lastensuojelun ja perhetyön tehtäviin. Yhteistyöhön on kuulunut myös mm. opinnäytetöitä.

Avainkumppanivideo Humana

Humana Avopalvelut Oy tarjoaa sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia avohuollon palveluja, jotka tukevat lasten ja perheiden hyvinvointia heidän arkisissa toimintaympäristöissään.

Alun perin Ruotsissa toimintansa aloittaneessa Humana-konsernissa työskentelee maailmanlaajuisesti 16 000 työntekijää.

Humana Suomen tehtävänä on tarjota yksilöllisiä ja laadukkaita sosiaali- ja hoivapalveluita. Yrityksen arvomaailma perustuu visioon ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”

Avopalveluja tuotetaan  kuntien kumppanina puitesopimusten mukaisesti, joissa yleinen vaatimus henkilöstön pätevyydelle on sosionomi AMK -tutkinto. Yleensä vaatimuksena on myös tietty määrä kokemusta lastensuojelutyöstä.

"Meillä on Laurean opiskelijoille tarjolla hienoja ja monipuolisia harjoittelupaikkoja, joiden kautta pääsee näkemään ja kokemaan millaista työtä avopalvelujen tekeminen todella on."

Johtaja Kimmo Säikkä, Humana Avopalvelut Oy

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: