Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Assemblyn kanssa

Assembly Organizing Oy yrityksenä

Assembly-tapahtuma on tullut tunnetuksi Suomen suurimpana digitaalisena festivaalina, joka on järjestetty jo yli 30 vuotta, kaksi kertaa vuodessa. Tapahtuma kerää yhteen vuosittain lähes 30 000 tietokone- ja peliharrastajaa.

Yhteistyö Laurean kanssa

Ensimmäisissä yhteisissä projekteissa keskitytään tapahtumien kävijäkokemukseen sekä markkinoinnin kehittämiseen.

Assembly Organizing tunnetaan erityisesti Suomen suurimman digitaalisen festivaalin Assemblyn järjestäjänä. Assembly-tapahtuma on jo yli 30 vuoden ajan koonnut peli- ja tietokoneharrastajat yhteen ja viime vuosina tapahtuma on houkutellut Helsingin Messukeskukseen lähes 30 000 kävijää. 

Kahdesti vuodessa järjestettävien Assembly-festivaalien lisäksi Assembly Organizing toimii monipuolisesti pelaamisen ja e-urheilun kentällä. Se toteuttaa pienempiä pelitapahtumia niin Assembly-nimen alla kuin muillekin brändeille sekä toimii markkinointikumppanina ja -kanavana. Assembly.org-sivusto toimii noin 80 000 pelaamisesta kiinnostuneen yhteisönä.

Kolmihenkisen ydintiimin lisäksi tapahtumien toteuttamiseen osallistuu usean sadan vapaaehtoisen tiimi. Laurea-yhteistyön tavoitteena onkin saada mm. opiskelijaprojektien kautta uudenlaista apua ja avauksia juuri tapahtumatuotantoon sekä markkinointiin.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: