Siirry sisältöön

Laurea ja Assembly Organizing Oy käynnistäneet avainkumppaniyhteistyön

Assembly Organizing Oy vastaa mm. tietokoneharrastajien Assembly-tapahtumien järjestämisestä.

Laurealaiset tapaamassa Assemblyn toimitusjohtajaa Lasse Nummea (oikealla).

Laurea ja pelitapahtumien järjestämisestä tunnettu Assembly Organizing Oy ovat käynnistäneet avainkumppanuusyhteistyön. Assembly Organizing tunnetaan erityisesti Suomen suurimman digitaalisen festivaalin Assemblyn järjestäjänä. Assembly-tapahtuma on jo yli 30 vuoden ajan koonnut peli- ja tietokoneharrastajat yhteen ja viime vuosina tapahtuma on houkutellut Helsingin Messukeskukseen lähes 30 000 kävijää. Seuraavana vuorossa on  Assembly Winter 2024 -tapahtuma, joka järjestetään 22. - 25.2.2024.

- Assembly on lajissaan Suomen suurin ja Euroopankin mittakaavassa merkittävä tapahtuma. Samalla haluamme myös olla Suomen suurin päihteetön ja ikärajaton nuorisotapahtuma, kertoo Assembly Organizingin toimitusjohtaja Lassi Nummi.

Kahdesti vuodessa järjestettävien Assembly-festivaalien lisäksi Assembly Organizing toimii monipuolisesti pelaamisen ja e-urheilun kentällä. Se toteuttaa pienempiä pelitapahtumia niin Assembly-nimen alla kuin muillekin brändeille sekä toimii markkinointikumppanina ja -kanavana. Assembly.org-sivusto toimii noin 80 000 pelaamisesta kiinnostuneen yhteisönä.

Kolmihenkisen ydintiimin lisäksi tapahtumien toteuttamiseen osallistuu usean sadan vapaaehtoisen tiimi. Laurea-yhteistyön tavoitteena onkin saada mm. opiskelijaprojektien kautta uudenlaista apua ja avauksia juuri tapahtumatuotantoon sekä markkinointiin.

- Assembly eroaa vaikkapa musiikkifestivaaleista siinä, että meidän tapahtuma on käynnissä 24-7 ja moni kävijä myös yöpyy tapahtumassa. Se juuri tekee tästä tapahtumajärjestämisen kannalta mielenkiintoisen, toimitusjohtaja Nummi kuvailee.

Ensimmäisissä Laurean ja Assemblyn yhteisissä projekteissa keskitytään kävijäkokemuksen kehittämiseen premium lounge -konseptin kautta sekä markkinoinnin kehittämiseen.

Lisätietoja: