Siirry sisältöön

Vaikuttava korkeakoulu - tutustu tuoreeseen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja vuorovaikutuksen katsaukseen

Laurean yh­teis­kun­nal­li­nen vai­kut­ta­vuus ja vuo­ro­vai­ku­tus 2020 -katsaus on ilmestynyt.

Mistä syntyy korkeakoulun vaikuttavuus? Korkeakoulusta valmistuvista uusista osaajista? Yhdessä työelämän toimeksiantajien kanssa tehtävistä projekteista? Uutta tietoa ja innovaatioita synnyttävistä hankkeista?

Näiden asioiden lisäksi me Laureassa uskomme, että vaikuttavuus syntyy erityisesti yhteistyöstä ja vuorovaikutuksesta. Siksi korkeakoulumme vaikuttavuutta käsittelevän katsauksemme otsikko on Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja vuorovaikutus.

Tuorein, vuotta 2020 tarkasteleva yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja vuorovaikutuksen katsauksemme on jälleen ilmestynyt. Vuosittain ilmestyvä raportti on järjestyksessään jo viides.

Vaikuttavuusraportti sisältää erilaisia esimerkkejä toimivista käytänteistä ja mittareista, joissa olemme panostaneet jatkuvaan seurantaan ja aiemmista kokemuksista oppimiseen.

Uskomme, että ihmisläheisten esimerkkien ja käytännön toimintaa esittelevien case-kuvausten kautta pystymme osoittamaan vaikuttavuuden syvyyttä ja laadullisia piirteitä parhaiten. 

Tässä koosteessa olemme jaotelleet ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan vaikuttavia moninaisia toimenpiteitämme Laurea 2030 -strategian teemojen mukaisesti. Case-kuvauksissa ääneen pääsevät niin opiskelijamme, henkilökuntamme kuin kumppanimmekin.

Tutustu Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja vuorovaikutus -katsaukseen (PDF).

Lisätietoja: