Siirry sisältöön

Talent Vantaa ja Laurea tarjoavat tietoa ja työvälineitä monikulttuurisen työyhteisön johtamiseen

Talent Vantaa -hanke ja Laurea-ammattikorkeakoulu järjestävät yritysten ja organisaatioiden esihenkilöille valmennusta monikulttuurisen työyhteisön johtamiseen. Maksuttoman valmennuskokonaisuuden ensimmäinen tapaaminen on 27.10.2022. Ilmoittaudu mukaan!

Menestyvät työyhteisöt ovat entistä kansainvälisempiä ja monimuotoisempia. Talent Vantaa -hankkeessa Laurean toteuttama valmennuskokonaisuus tarjoaa tietoa ja työvälineitä monikulttuurisen työyhteisön johtamisen tueksi. Tervetuloa mukaan esihenkilöille suunnattuun maksuttomaan valmennukseen! 

Valmennuksessa pureudutaan seuraaviin kysymyksiin ja teemoihin:

  • Miten valmistelen työyhteisöä kansainvälistymiseen?
  • Miten johdan monikulttuurista työyhteisöä?
  • Miten rakennan tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen monikulttuurisen tiimin?
  • Miten luon luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden tunnetta työyhteisöön?
  • Vertaistuki ja hyvien käytänteiden jakaminen

Kokonaisuus käsittää kolme yhteistä tapaamista sekä yksilöidyn työpajamuotoisen valmennuksen. Työyhteisökohtaisissa työpajoissa syvennytään kunkin yhteisön sisäisiin toimintatapoihin ja niiden kehittämiseen – tarkoituksena on rakentaa konkreettisia kansainvälisyyttä huomioivia ja arjen työntekoon sovellettavia toimintamalleja.

Yhteiset tapaamiset järjestetään

  • to 27.10. klo 14.00-16.00, Laurean Tikkurilan kampuksella
  • to 3.11. klo 14.00-15.30, verkossa
  • to 10.11. klo 14.00-15.30, verkossa

Esihenkilöille suunnattujen työpajojen (yhteensä max. 3 h) ajankohdat sovitaan ja toteutetaan yritys tai organisaatiokohtaisesti aikavälillä marraskuu 2022 - maaliskuu 2023. Työpajoihin otetaan mukaan enintään 20 eri työyhteisöä.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

Valmennus on osa työ- ja elinkeinoministeriöltä rahoitusta saavaa Talent Vantaa -hanketta. Hankkeen toiminalla Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu tukevat muun muassa kansainvälisten osaajien työllistymistä ja asettumista Vantaalle sekä kehittävät työnantajien valmiuksia tunnistaa entistä paremmin myös muualta kuin Suomesta hankittua osaamista. Lue lisää hankkeesta.

 

Vantaa-logo-rgb-su.png              Neliötunnus_Laurea_RGB.jpg        TEM_LB01_logo-v_fi_B3___WEB (1) (2).jpg

Lisätietoja: