Siirry sisältöön

Siuntion kunta Laurean uudeksi avainkumppaniksi

Siuntion kunta tarjoaa monenlaisia kehittämis- ja kehittymismahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille mukavassa työyhteisössä.

Siuntion kunnan ja Laurean edustajien tapaaminen Lohjan kampuksella 19.5.2021. Takarivissä keskellä Siuntion kunnan henkilöstöpäällikkö Sanna Norra sekä hallintojohtaja Niko Kannisto.

Laurea ja Uudellamaalla sijaitseva Siuntion kunta ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Asukkaista kaksikielisessä kunnassa on hieman yli 6000. “Ota rauhallisesti – ta det lugnt!” kunta kannustaa sloganissaan ja houkuttelee luopumaan turhasta kiireestä:

- Pieni, ketterä ja kehittämismyönteinen, tiivistävät hallintojohtaja Niko Kannisto ja henkilöstöpäällikkö Sanna Norra Siuntion kunnan olemusta asukkaiden ja työntekijöiden näkökulmasta.

Heille, jotka arvostavat rauhallista ja luonnonläheistä elämää, mutta haluavat olla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun sykkeestä, Siuntio tarjoaa oivallisen ympäristön niin työ- kuin perhe-elämälle. Alueen tonttimyynti on vilkastunut viime aikoina merkittävästi, mikä kertoo Siuntion vetovoimaisuudesta.

- Meiltä on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan ja valtavan hienot ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, Niko Kannisto kertoo.

Pienen, reilun kuuden tuhannen asukkaan, kunnan etuna on myös yksilön mahdollisuudet vaikuttaa ja osallistua ympäristönsä kehittämiseen. Esimerkkinä kehityksestä voidaan mainita juuri rakenteilla oleva uusi sivistys- ja hyvinvointikampus, joka tulee tarjoamaan paljon palveluita kuntalaisille.

Avainkumppanuuden myötä Siuntion kunta toivoo vahvistavansa näkyvyyttään myös työnantajana. Kehitysmyönteinen kunta tarjoaa uramahdollisuuksia mukavassa työyhteisössä, jossa monipuoliset työnkuvat tekevät jokaisesta päivästä mielekkään ja mahdollistavat oman osaamisen hyödyntämisen laaja-alaisesti.

- Olemme sen kokoinen organisaatio, että ihmiset tuntevat toisensa ja on hyvä fiilis työskennellä yhdessä, henkilöstöpäällikkö Sanna Norra kuvailee työyhteisön vahvuuksia.

Erityisesti kysyntää Siuntiossa on sairaanhoitajille, mutta uusi avainkumppaniyhteistyö tulee tarjoamaan monialaisesti opiskelijoille projektimahdollisuuksia.

Laurean ja Siuntion kunnan välillä on tehty jo aiemmin yhteistyötä. Esimerkkejä tästä ovat mm. Walkers-nuorisokahvilan ja Lohjan kampuksen sosiaalialan opiskelijoiden yhteistyö Siuntiossa sekä varhaiskasvatuslain uudistukseen liittyvässä alueellisessa projektissa.

Lisätietoja: