Siirry sisältöön

Sector Alarm Laurean avainkumppaniksi

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista.

Marianne Viinikka, Adelé Tähtinen ja Terhi Väyrynen Sector Alarmilta kävivät tapaamassa laurealaisia.

Laurean ja Sector Alarmin avainkumppanuusyhteistyö on käynnistynyt. Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista. Yritys on toiminut 25 vuotta ja sen tehtävä on tarjota laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Tällä hetkellä Sector Alarmilla on toimintaa kahdeksassa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 600 000 ja työntekijöitä yhteensä yli 3000. 

Suomessa Sector Alarm toimii 14 paikkakunnalla, työllistäen 250 työntekijää. Suurin osa yrityksen työntekijöistä toimii suoramyynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Asiakkaidensa turvallisuutta Sector Alarm valvoo 24/7 hälytyskeskuksen avulla. Yritys työllistää myös markkinoinnin, IT:n, talouden ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita osana liiketoimintansa tukea. 

Yritystoiminnassaan Sector Alarm uskoo vahvasti arvopohjaiseen tapaan toimia. Yrityksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, tavoitteellisuus, kehittymishaluisuus ja luotettavuus. Työyhteisönä Sector Alarmia kuvastaa vahva yhteishenki ja voittamisen kulttuuri, sillä yrityksessä työskennellään tavoitteellisesti, positiivisen kilpailuhenkisesti ja toisia kannustaen.

- Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla asiakkaillemme mielenrauhan. Lisäksi meillä on vahva yhteishenki ja halu kasvaa, niin yksilö- kuin yritystasolla, kertoo HR-johtaja Marianne Viinikka

Yhteiset tavoitteet johtivat avainkumppanuusyhteistyöhön 

Sector Alarm palkkaa vuosittain paljon työntekijöitä myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin. Yksi rekrytoinnin tyypillisistä kohderyhmistä on ammattikorkeakoulujen opiskelijat, sillä etenkin myyntityö on helppo yhdistää opintojen ohelle työn ollessa iltapainotteista. Avainkumppanuus tarjoaa Sector Alarmille väylän vastata opiskelijoiden haluun kuulla yrityksestä ja kertoa heille työmahdollisuuksista yrityksessä. Yhteistyön kautta Sector Alarm toivoo myös lisäävänsä näkyvyyttä työnantajana. 

- Toivomme tulevamme entistä näkyvämmäksi houkuttelevana työnantajana Laurean opiskelijoille. 

- Meillä on mahdollisuus päästä rakentamaan tulevaisuuden työuraa erilaisissa tehtävissä, Marianne jatkaa.

Työnantajakuvatutkimus-projekti käynnistämässä yhteistyötä

Avainkumppanuus mahdollistaa myös mielenkiintoisten opiskelijaprojektien toteuttamisen muun muassa työnantajakuvatutkimuksen saralta. Laurean ja Sector Alarmin helmikuussa käynnistämän projektin tavoitteena on selvittää käsityksiä Sector Alarmista työnantajana Laurean opiskelijoiden keskuudessa. Projektissa opiskelijaryhmä tutkii työnantajakuvan lisäksi sitä, miten Sector Alarmin viestintä tavoittaa kohderyhmät. 

- Tutkimustulosten avulla toivomme pystyvämme kohdentamaan työnantajakuvaviestintäämme niin, että se tavoittaisi mahdollisimman hyvin yleisönsä ja antaisi meistä hyödyllistä informaatiota yrityksenä ja työnantajana, Marianne toteaa. 

Tulevaisuuden yhteistyöltä Sector Alarm odottaa antoisia ja hyödyllisiä mahdollisuuksia molemmin puolin sekä opiskelijaprojektien että työmahdollisuuksien myötä. Myös kumppanuudesta Sector Alarmin kanssa Laureassa vastaava aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju odottaa yhteistyöltä erilaisia mahdollisuuksia.

- Olemme erittäin innostuneita alkaneesta avainkumppanuudesta Sector Alarmin kanssa. Sector Alarm on turvallisuusratkaisujen johtava ammattilainen ja näen, että meillä on paljon yhteistyömahdollisuuksia usean koulutuksen, kuten liiketalouden ja turvakoulutuksen kanssa, Kiviharju kuvailee.

- Sector Alarm voi tuoda hälytysjärjestelmäasiantuntemustaan esimerkiksi asiantuntijaluentojen muodossa turva-alan opiskelijoille ja löytää uusia myynnistä kiinnostuneita tulevaisuuden talentteja joukkoonsa, vaikka liiketalouden opiskelijoista.