Siirry sisältöön

Polkuopiskelupaikat Laurean AMK-koulutuksissa keväällä 2020

Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa maanantaina 2.12.2019 klo 8.00.

Kuvituskuva.

Laurea tarjoaa yhteensä 210 polkuopiskelupaikkaa AMK-koulutuksiin ja mahdollisuuden hakea haluamaasi tutkintokoulutukseen suoritettuasi 60 op koulutuksen opintoja. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.12.2019 klo 8.00 ja päättyy 2.12. klo 23.59. Opiskelupaikkoja on tarjolla syksyn 2019 yhteishaussa olleisiin, suomenkielisiin AMK-koulutuksiin.

Valintahaastattelupäivät ovat 4.12. ja 5.12. Sosiaali- ja terveysalan polkuopintoihin hakeutuvat osallistuvat haastatteluun Laurean Tikkurilan kampuksella ja muihin koulutuksiin hakeutuvat osallistuvat Leppävaaran kampuksen haastatteluun. Saat tietää oman haastattelupäiväsi haastattelukutsussa. Haastattelun ajankohtaa ei voi vaihtaa.

Polkuopinnot tarkoittavat avoimen AMK:n opintoja, jotka suoritetaan tutkintoon johtavan koulutuksen kanssa samoissa ryhmissä. Polkuopinnot (60 op) vastaavat käytännössä koulutuksen ensimmäisen vuoden opintoja. Polkuopiskelijoille nimetään henkilökohtainen opettajatuutori ja heillä on oikeus samaan ohjaukseen kuin tutkinto-opiskelijoilla. Polkuopintojen suorittamisen jälkeen voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Laureaan erillishaun kautta. 

Polkuopinnot maksavat 400 euroa, joka on Laurean avoimen AMK:n vuosimaksu. Opiskelumaksu maksetaan opiskelupaikan vastaanoton yhteydessä yhdessä erässä ja linkki lähetetään vain opintoihin hyväksytyille.

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä valintahaastattelu huomioiden. Tiedotamme polkuopiskelijavalinnoista vasta molempien haastattelupäivien jälkeen seuraavalla viikolla. Mikäli haastatteluiden jälkeen vapautuu opiskelupaikkoja, olemme yhteydessä jonossa seuraaviin henkilöihin.

Polkuopiskelupaikat AMK-koulutuksissa keväällä 2020