Siirry sisältöön

Tuore julkaisu esittelee Laurean kuntayhteistyötä

Kumppanit tervetulleita ”Tulevaisuus tehdään yhdessä kehittämällä” –julkaisun julkistamistilaisuuteen keskiviikkona 19. joulukuuta.

Laurean julkaisusarjassa on ilmestynyt uusi julkaisu ”Tulevaisuus tehdään yhdessä kehittämällä – teknologiaa ja osallistamista kuntien murroksessa”. Julkaisu esittelee, miten Laurea-ammattikorkeakoulun ja Uudenmaan kuntien yhteistyöllä on saatu aikaan vaikuttavuutta, uusia toimintatapoja ja innovaatioita.

Julkaisun artikkeleissa käsitellään erilaisten TKI-hankkeiden ja opiskelijaprojektien kautta Laurean yhteistyötä kuntien kanssa. Aihetta tarkastellaan neljän näkökulman – yhteiskehittämisen, teknologian hyödyntämisen, osallisuuden lisäämisen sekä kuntien murroksen – kautta.

”Tulevaisuus tehdään yhdessä kehittämällä” –julkaisun ovat toimittaneet lehtori Marilla Kortesalmi ja johtaja Tuija Hirvikoski. Artikkeleiden kirjoittamiseen on osallistunut niin Laurean henkilökuntaa ja opiskelijoita kuin Vantaan kaupungin henkilökuntaakin.

”Tulevaisuus tehdään yhdessä kehittämällä – teknologiaa ja osallistamista kuntien murroksessa” -julkaisuun voi tutustua jo sähköisessä muodossa Theseus-tietokannassa.

Julkaisun julkistamistilaisuus järjestetään keskiviikkona 19.12.2018 kello 14.30 – 16.00 Laurea Tikkurilan tiloissa osoitteessa Ratatie 22, Vantaa. Luvassa on jouluista musiikkia sekä muutamia puheenvuoroja yhteisistä hankkeista ja niiden pohjalta kirjoitetusta julkaisusta.

Meillä on ilo kutsua kuntasektorin ja muita aluekehityskumppaneita kuulemaan ja keskustelemaan kuluneesta vuodesta, suunnittelemaan uutta ja tietenkin nauttimaan jouluisesta tunnelmasta! Tarjoiluun varautumisen vuoksi ilmoittautumisia pyydetään oheisen linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Julkistamistilaisuudessa on mukana Laurean Kunta2020-strategiatyöstä alkunsa saanut Co-Creation Orchestration (CCO) -hanke. Sen avulla kehitetään lähivuosina yhteiskehittämisen toimintamallia edistämään aluekehitystyön vaikuttavuutta. Opetus- ja kulttuuriministeriö Laurea-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) profiloitumista yhteiskehittämiseen.

Lisätietoja: