Siirry sisältöön

Lastensuojelupalvelut Laaban Oy avainkumppanuusyhteistyöhön Laurean kanssa

Lastensuojelupalvelut Laaban Oy tuottaa lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikköpalveluita.

Lastensuojelupalvelut Laaban Oy:n toimitusjohtaja Laura Andelin (3. vasemmalta) sekä yksikönjohtajat Ritva Mustapää ja Sami Lehtinen tapasivat Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Kosken ja muita laurealaisia Tikkurilan kampuksella.

Laurean uusi avainkumppani Lastensuojelupalvelut Laaban Oy on toiminut lasten ja nuorten hyvinvoinnin kehittämisen parissa jo vuodesta 2001 lähtien. Yrityksen kaksi seitsemänpaikkaista lastensuojeluyksikköä sijaitsevat Mäntsälässä.

Lastensuojelupalvelut Laaban on erikoistunut sijaishuollossa toteutettavaan trauma- ja kiintymyssuhdetyöhön sekä psykiatriseen kuntoutustyöhön. Toiminnan tavoitteena on tarjota lapselle kodinomainen sekä ammattitaitoinen kasvuympäristö, jossa kasvun ja kehityksen tukeminen on mahdollista.

Avainkumppanuusyhteistyö Laurean kanssa on käynnistynyt vuoden 2024 alusta. Yhteistyön kautta Lastensuojelupalvelut Laaban haluaa vahvistaa rekrytointiaan sekä toteuttaa yhteisiä projekteja Laurean eri alojen opiskelijoiden kanssa.

– Tavoitteenamme on olla aktiivinen yhteistyökumppani Laurean ja sosiaali- sekä terveydenhuoltoalan opiskelijoiden kanssa. Uskomme, että säännöllinen oppilaitosyhteistyö tuottaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme myös innovatiivisesti, kuvailee toimitusjohtaja Laura Andelin.

Toimitusjohtaja Andelin näkee, että yhteistyö tarjoaa mahdollisuuksia molemminpuoliseen oppimiseen:

– Opiskelijat saavat mahdollisuuden täydentää lastensuojelun osaamistaan alan kokeneen toimijan kanssa ja me puolestamme voimme täydentää osaamistamme opiskelijoiden ideoiden, työpanoksen sekä uudenlaisen ajattelun avulla, Andelin jatkaa.

Lastensuojelupalvelut Laaban tarvitsee myös säännöllisesti jo valmistuneita lastensuojelun osaajia ja opiskelijoita osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

– Olemme avoin, ammattitaitoinen ja kehittyvä työyhteisö, jossa jokaista yksilöä kunnioitetaan osana tiimiä, Laura Andelin kuvailee. Yhtiössämme on pitkiä työsuhteita sekä eri ikäisiä työntekijöitä, mikä tekee työtiimeistä monimuotoisia ja kehitykseen mukautuvia.

Lue lisää avainkumppanuudesta Laurean kanssa

Lisätietoja: