Siirry sisältöön

Haku Laurean YAMK-polkuopintoihin käynnistyy 1.7.

Haku syksyllä 2021 alkaviin YAMK-polkuopintoihin on käynnissä 1.7.-8.8.

Haku Laurean syksyllä 2021 alkaviin YAMK-polkuopintoihin käynnistyy 1.7. ja jatkuu 8.8. saakka. YAMK-polkuopinnot ovat avoimessa AMK:ssa suoritettava 30 opintopisteen kokonaisuus, jonka suorittaneet voivat hakea ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi erillishaun kautta. Tarjolla on yhteensä 35 aloituspaikkaa.

YAMK-polkuopinnoissa on kaksi väylää

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto rakentuu ydinopinnoista, täydentävistä opinnoista sekä opinnäytetyöstä. YAMK-polkuopinnoissa on kaksi väylää, joissa suoritetaan eri osia tutkinnosta: polkuopinnot sekä TKI-polkuopinnot. Polkuopinnoissa suoritetaan samoissa ryhmissä tutkinto-opiskelijoiden kanssa pakollisia ydinosaamisen opintoja. YAMK-polkuopintoja on tarjolla kaikissa keväällä haussa olleissa suomenkielisissä ja englanninkielisissä koulutuksissa.

Lisäksi tarjolla on kymmenen paikkaa niin sanotuissa TKI-polkuopinnoissa. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio (TKI) -polkuopinnot toteutetaan Laureassa käynnissä olevissa hankkeissa, jolloin ne vastaavat tutkinnon vapaasti valittavia täydentäviä opintoja.TKI-polkuopinnot sopivat etenkin hankkeista ja projekteista kiinnostuneille.

Lue opiskelijatarina: "TKI-polkuopinnot ovat palkitseva hyppy suoraan syvään päätyyn"

Molemmissa väylissä opintojen laajuus on 30 opintopistettä. 30 opintopistettä suoritettuaan polkuopiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi Laureaan erillishaun kautta.

Hae 8.8. mennessä

YAMK-polkuopintojen pääsyvaatimuksena on AMK-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. YAMK-koulutuksen tutkinto-opiskelijaksi voi hakea sitten, kun on kerryttänyt kaksi vuotta työkokemusta valmistumisen jälkeen, mutta polkuopiskelijaksi hakiessa kahden vuoden kokemusta ei tarvitse vielä olla.

Polkuopiskelijat saavat käyttöönsä koko Laurean YAMK-opintojen tarjonnan sekä tuutoriopettajan, jolta saa ohjausta ja tukea opintoihin. Polkuopiskelijaksi haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan tutkintotodistus ja opintosuoritusote.

Lue lisää YAMK-polkuopinnoista ja hae 8.8. mennessä